Mavikelebek54 Bebeğim 6 ay 18 günlük tadimlari bitti avakado ve balkabağı kaldı sadece onları da daha sonra denicem. Şimdi neler yapabilirim muhallebi tarzı da yediriyorum arada ama neler yiyebilir hiç aklıma gelmiyor yardım edin 😄
nhduman Mavikelebek54 ay bende öyle ya. Saçma sapan bir sürü alışveriş yaptım ama yapabildiğim bir şey yok 😄😄
Yasem12 Mavikelebek54 ainstagramda çok güzel ek gıda sayfaları var ben hep ordan tarifler bakıp kendimce uydurup veriyordum şu an 10 Aylik her şeyi veriyorum taneli bir şekilde
Mavikelebek54 nhduman valla ya tarif bulamıyorum ne zormuş bu ek gıda sanki kendime ne yapcam diye düşünmek yetmiyodu şimdi bide bebeye ne yapcam diye düşünüyorum 😂😂
Mavikelebek54 Yasem12 bakıyorum hemen birde taneli vermek için erkendir değil mi çok püre gibi vermiyorum çatalla eziyorum sadece ama ne zaman daha pütürlü vermeliyim bilmiyorum
Yasem12 Mavikelebek54 çatalla ezin blend yapmayın ben ilk sebzelerden başladım yoğutt sonra meyve daha sonra et grubu vereim muhallebi tarzı çok az verdim