helloesra Cigdem28-meteKol 90 ve 120 cc az geliyo olabilir bence doktorunuzla görüşün ne kadar vereceğinizi çünkü benim bebeğim 1 ay 27 günlük şuanda 135cc veriyoruz doktor önerisiyle
Cigdem28-meteKol Olimbonii 2 tane emzirme danışmanı işe görüştüm memeye döndürmek için.İkiside sanki çok kötü bişey mama bebeğe zarar vericek gibi sonuclar çıkarttığı için tedirgin oldum .
Olimbonii Cigdem28-meteKol emzirme danismani saçmalamış sutun yeterliyse tabiki verme mama ama yetmiyosa çocuk ac kaliyosa vermek zorundasin icinde birsuru vitamin var benm bebegim sadece mama ile besleniyor doğduğundan beri kilosu iyi sagligi iyi cok şükür ac kalmıyor
Deletedmom_112 Cigdem28-meteKol mama zehir değil bebek için anne sütünden sonra en uygun gıda, ortada vicdan yapacak bir durumda yok emmiyorsa sütün yoksa mecbur mama vereceksin, şuan anne sütü almayan bir bebek için mamadan daha iyi bir alternatif yok.
Rengin140622 Zeynepsametaras evet malesef o duyguyu yaşayamadık başlarda çok kafaya takıyordum ama sağlıklı olsun da gerisi önemli değil dedim