alparslanyy yatisim yapikdi, anestesi doktoru geldi muayene etti ve nasil anastezi istedigimi sordu, genel anestezi dedim, tamam dedi ve gitti…
Ameliyathaneye indrdiler, miyopum ben bide, lensler gozluk yok ve kimseyi goremiyorum🤣 doktorlar kollarini yikiyor falan…
Ordan biri geldi, doktor mu hemsire mi calisan mi bilmiyorum, pazarda mal satarmişcasina bana epudral anestezi icin baski yapti…
Ben istemiyorum dedikçe ama şöyle ama böyle diyor…
Ya yok ben genel istiyorum, yuregim kaldirmaz diyorum, sandelyemi sürdü yeni sezeryandan cikmis bi annenin yanina…
-bak bu bayan da epudral yapti, sor isterden ona da ne ka rahat kadin bak falan diyor…
Anne zaten yorgun bitkin konusamiyor bile…
Bu arada kimsenin yuzunu secemiyorum🤣
Guç bela adamdan kurtuldum…
O gun hastane oyle kalabalik ki, tum odalar dolu, ama biz gunu kararlastirdigimiz zaman doktorum 3 sezeryanim var, sen 2.sin demisti😅
Oyle kabalik oyle kalabalik oyle yogunlar ki, ameliyattan sonra ilgilenemediler benimle, kanamayi hafifletecek serumumu boş sanip cekmisler, ertesi gun doktorum farketti…
Ve zatrn o gun haydi korona falan var git evine dediler sepetlediler beni😆
Cok guzel bi ameliyat oldu ama herseye ramen,dogumdan sonra rahmimde miyomlar varmis, onlari da temizlemis doktorum…ve ben neredeyse hic dikis agrisi yasamadim, tertemiz dikislerim, hicbisey kullabmadigim halde cok rahat iyilestim😅