elifinannesi12 Herkese merhaba bebeğim 04.10.22 tarihinde 40+2’de doğdu. Bu son 2 gündür uykusu bozuldu sürekli kucakta gezmek istiyor. Sanırım atak haftasında. Siz neler yaşadınız nasıl atlattınız tecrübeli anneler yazarsa sevinirim🙏🏻
first-name-momyy elifinannesi12 2. Ayına 1 hafta kala başladı kucağımdan inmek istemedi ağladı ve geceleri de sıkça uyanıp 1 2 dk bile olsa emmek istedi işi gücü bıraktım kucağıma çok almadım ama yanına uzandım uyurkende durdum yanında ilgilendim konuştum oynadım 2. Haftası daha rahat geçiyor çünkü alışıyorsunuz sonra çok şirinleşiyor unutuyorsunuz yaptıklarını
elifinannesi12 first-name-momyy teşekkür ederim cevapladığınız için bolca sabır diliyorum o zaman kendime🙏🏻😁
first-name-momyy elifinannesi12 evet allah sabır versin çünkü hastalık değil ki ilaçla geçsin doktor a gidenler de var sabır dileği alıyorlar :) biz şuan 4. Ay atağındayız inanın şuan sizin yaşadığınız devede kulak ama ilgilenirsen o tanıyıp anlamaya başlıyorsun o kadar da zor geçmiyor ve büyüyor hayata alışma süreci eldiven takıyorsan bu dönemde çıkarmanı öneririm ellerini tanımaya başlıyor üşüyor diye düşünme hiç takma
elifinannesi12 first-name-momyy 4.ay atağından şimdiden korkuyorum zaten😂 bir de yalnız büyütüyorum gurbette… eldiven takmıyorum bu aralar hep el kol hareket halinde zaten hareket etmekten de uyuyamıyor hep kendini uyandırıyor😪
first-name-momyy elifinannesi12 yarım kundak yapmanı tavsiye ederim hayat kurtarıyor başta zorlansa da sabırla deneyin bi süre sonra alışır ben o dönemde şaşı olacak diye korkardım ellerine bakarken 😃😃 2. Haftadayız o aynı ama ben alıştım galiba
elifinannesi12 first-name-momyy evet kundağı da deniyorum bir 30 dakika uyudu😂 siz neler yaşıyorsunuz 4.ay atağında?
first-name-momyy elifinannesi12 gece sık uyanıyordu düzene girdi tekrar bozulur mu bilmem ama uykuya dalmakta zorlanıyor emerek uyurdu sallıyorum artık o bile zorla dikkat dağınıklığı var gündüz uykuları şekerleme tarzında 1 uykuda 3 kere uyanıyor besliyorum bazen sallıyorum geri yatıyor buna da şükür yanimda sağlıklı olsun da geçer inşallah
elifinannesi12 first-name-momyy tabiki bebişlerimizin canı sağ olsun da🙏🏻 bol sabır ve güç kuvvet diliyorum size de😇