Begum18 İlk 3 ayda bebekleriniz kaç cm uzadı? Benim kızım 12 cm uzamış 3 ayda. Alt sınırda doğmuştu, boy olarak. Aklıma takıldı acaba annesi gibi kısa mı olacak diye. Babası gayet uzun ama 😏
Heisenberg Begum18 Benim oğlumda 4 ay 2 günlük 47 cm doğmuştu 62 cm şuan boyu. Boy uzaması 1 aydır falan durdu gibi. Eşim 2 metre ben 164üm o yüzden çok takılmıyorum illa ki uzayacak 😅🤷🏼♀️
Myagz Begum18 48cm doğdu, 2 ay kontrolünde 58cmdi oğlum, eşim de ben de minyonuz ufağız çok bişey beklemiyorum 😂
Omerligunler Bunu doğum boyun-a gire hesaplaşan daha iyi olur canım fikir olsun diye sorumuzsundur mutlaka da her bebegin boyu kilosu yapısal genetik doğum haftasına göre değişir mesela benim oğlan 2. Ayda 64 cm di yani bir ayda 11 cm uzadı 54 cm dogdu bu ona göre normal uzun doğdu zaten öyle de gitti doğum kilosu ve boyun-a gore gelişmesi önemli
[silindi] Canm genetik uzama 2 yaşından sonra başlıyomuş. 0-2 arası biraz daha beslenme üzerne sanırım. Benim oğlumda 55 cm doğdu 11 aylık şuan 71 cm . Kısa gidiyo ama ek gıda nerdeyse hiç yemiyo malesef. Babasıda 187 aslında. Oda kısaymış küçükken o yüzden bende dert etmiyorum