Gmznr2909 Kızlar oğlum 14 aylık oldu daha önce balık vermek istediğim de çok öğürdü ben kendimde pek sevemem ama artık beslenmesine balık ekleme vakti geldi de geçiyor. Hangi balık hangi pişirme yöntemi tarif vs veriri misiniz
1mehmethaninannesi Gmznr2909 bende burada durayım. Somon balık stokladım hem çorbasını denedim hem pisirip tavuk gibi didtim ama öğürdü yemedi. 10bucuk aylik
Deletedmom_21 Gmznr2909 ben simdiya kadar istavrit ve hamsi verdim kimi zaman kizarrttim kimi zaman fırında yaptım büyük balıklari yedirme tarafında degilim bende sevmiyorum açıkçası tadi tuzu yok
CanannnD Gmznr2909 Pamalut verdik çok çok seviyoruz kızartma ve ızgara olarak ikisini de denedik ama ızgara hem daha sağlıklı hem onu daha çok sevdi. Bizimki limon falan da istemiyoruz direk balik ama sevmiyorsa sevdiği şeyler ile tatlandırın mesela yanına biraz limon veya haşlanmış patates vs
Ozlem2904 Gmznr2909 palamut verdim daha önce, yağlı kağıda sarip pisirdim bizim balığın yanında çok sevdi önce parmagimla ezdim o şekilde yedi içinde patates falanda vardı
lalbg Gmznr2909 her balığı veriyorum. Somon başta olmak üzere levrek, çipura, palamut,çinekop, hamsi gibi. Çoğunlukla elektrikli ızgaram var onda pişiriyorum ya da fırında😊
Noname21 Gmznr2909 büyük balıklar özellikle de somon en risksiz balıklar. Balikcidan alırken kilcigini aldırın kendiniz de kontrol edin. Ben büyük balığı alıp ikiye üçe kestirip zeytinyağı kekik tuz sürüp fırına ya firin poşeti ile ya da üzerini de pişirme kağıdı ile kapatıp pişiriyor gayet lezzetli oluyor. Ben ton balığı da veriyorum . Makarna falan yapıyorum
Gulceninannesi25 Gmznr2909 10 aylık buharda yapıyorum minik patates soğan ile firinda çorba olarak veriyorum koftesini deneyebilirsiniz ben kıldık olabilecek balıkları temizleyip önüne koyuyorum yiyor arada bende yediriyorum somon palamut yada hamsi hamsinin ortadaki kilcigini alıyorum
3yasakadarsifirekran Gmznr2909 palamutu fırında yağlı kağıtta üzerine hafif zeytinyağı sürerek pişiriyorum yanında patates . Tavuk gibi didikleyip önüne koyuyorum öyle yiyor