Sjdkjdkd12 biraslan-bircicek ben de 4 bucuk ayliktan beri oturtuyodum suan 7 aylik olmasina 1 hafta var desteksiz oturabiliyo
zehraaktas biraslan-bircicek biz 3 ay 28 günlüğüz hiç yatmayı sevmiyo kucakta hep oturacak 3 aylıktan beri oturtuyorum tam dik olmasa da oturuyo etrafa bakmak istiyo çünkü
bilinmeyenkisi123 biraslan-bircicek benim bebeğim de 4 ay 11 günlük bende arada sırada destekli oturtuyorum kucağımda yada koltukta . Ama kısa süreli tabiki 5 dakika anca
biraslan-bircicek Sjdkjdkd12 bebek kitabında 5 aylıkken destekli 6 aylıkkende desteksiz oturabilir dio acele mi ediyorum dedim bian
727272 Ecemilay benimkisi de 3 ay 12 günlük oturtuyorum yavaş yavaş nasıl anlıyoruz kısmında ise kendi karnini kaldırıyor, yanına yaklaşinca heyecanlanıyor, kucağa alıp oturtunca sakinliyor bende bu şekilde oldu
Ecemilay 727272 ben yüzüstü yatırıyorum kafasını yukarıya kaldırıyor ayaklarıyla kendini itmeye çalışıyor benimki 2 aylık olacak bende mi 3.5 aylık oturtmaya başlasam acaba erken mi olur diye düşünüyorum
727272 Ecemilay normali 4 zaten ama 3.5 gibi kendi de hevesliyse dik olmayacak şekilde ve kısa sürelerle oturtabilirsiniz tabi bu benim fikrim Dr değilim burda biraz anne insiyatifi kullandım çünkü biraz belirtileri de ay öncesinden göstermeye başlıyor kızım