Seyturak Ayseeem34 ben pedia d ve sidefer kullanıyorum sağlık ocağının verdiğini kullanmadım hiç doktorun söylediğini aldım
Ayseeem34 Babyfacee hiç yan etkisi var mı peki bende onu almayı düşünüyorum da vegaferon coook kötü hem içmiyor hemde damladigi yerden leke asla çıkmıyor
Ayseeem34 birminikbebekannesi bir yan etkisi felan oldumu ve nerden aldınız trendyolda buldum ama ordan alsam olur mu ki
birminikbebekannesi Ayseeem34 Ben hepsiburadadan aldım hiçbir yan etki olmadı memnun kaldım sağlık ocaklarının verdiklerinde paraben var
birminikbebekannesi Ayseeem34 eczane fiyatı 130 hepsiburada da 90a almıştım ben indirime giriyor bakın isterseniz
birminikbebekannesi Ayseeem34 hepsiburada daha uygun trendyola göre biz hep trendyolda alışveriş yapardık sonra eşim bi kaç kere hepsiburadadan teknolojik eşya aldı sonra premiumlu olduk daha uygun geliyor herşey
Ayseeem34 birminikbebekannesi premium olunca ekstra indirim mi oluyor onuda bilmiyordum çünkü hep bebeğim için alışveriş yapıyorum bende ama hiç dikkat etmedim ona
birminikbebekannesi Ayseeem34 Ben indirim hemde alışveriş yapıyorsunuz hepsi para kazanıyorsunuz birdahaki alışverişinzde ne kadar biriktiyse o kadar düşüyor ayriyetten 20 liralık bişey aldınız kargo ücreti olmuyor bence çok kullanışlı ben çok severek kullanıyorum
Ayseeem34 birminikbebekannesi çok teşekkür ederim vallahi çok iyi oldu öğrendiğim stok yaparken çok harcama yapıyorum bir nebzede olsa rahatlatır bu beni 😍😍🙏🌹
birminikbebekannesi Ayseeem34 zaten aylık 10 lira premium çok bişey değil limitsiz bişey alıp kargo ücreti ödemektense daha mantıklı