Hansmomyy Kızlar merhaba bebeğime Mustela şampuan kullanıyordum. Ve içeriğinin temizliğinden dolayı bunu tercih etmiştim ama sürekli konak yapıyor içeriği temiz önereceğiniz başka bir şampuan var mı ?
Ebruceyda Hansmomyy bilinenin aksine icerigi maalesef temiz degil. Ben de temiz diye almistim. Instagramda @premaveonunanneligi adli sayfaya bakmanizi oneririm. Icerigi temiz ve uygun fiyatli urunleri sirf herkes duyarli ve dogal anne olsun diye paylasiyor. Sevgiler.
Hansmomyy Ebruceyda gerçekten mi 🥺sosyal medya maalesef kullanmıyorum ama sizin bildiğiniz önereceğiniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim ❤️
Ebruceyda Hansmomyy baby me, maranki,dermakidda,minoris,weleda,tidoo,incia,siveno bunlari hep icerigi temiz diye gostermis. Hangisi butcenize uygun ise ona bakin. Ben oyle yapiorm. Internette var hepsiburadada eger isterseniz.
Poyrazin_annesii Uni baby köpük sampuan almıstm bn konak olmadı bizde. Ama sanırsam sebamed sampuan varmış pda iyiymş
Melisacemre Allah Allah bende doğduğundan beri mustela şampuan kullanırım konak hic yapmadi bende içeriği temiz diye biliyordum üç buçuk aylığız bizde
Hansmomyy Melisacemre bende öyle biliyordum ama bizde maalesef ki konak yaptı değiştirmeyi düşünüyorum 🤔