mucizeminnosum Bebeğim 2 aylık dışarıda ayağı üşümesin diye ev patiği tarzında ayakkabı aldım internetten baktığımda 17 18 numara giyer yazıyodu 18 numara aldım ama yanlış mı acaba ileri aylar mı 18 numara giyer
S_x_w mucizeminnosum 2 aylık 18 no çok büyük gelir diye düşünüyorum☺️☺️ 15-16 bile büyük gelebilir o derece miniktir ayağı 🙈
Denizzz88 mucizeminnosum 18 no çok büyük olur minik bebekler için 0-6 ay bedenli patikler oluyor aslında öyle bakın
Esra_Deva mucizeminnosum 17 aylık kızım 19 numara ev pandufu ve 20 numara spor ayakkabı giyiyor. Örnek olsun 🥰
mucizeminnosum S_x_w yaa internete inandım aldım hayır sonrada giyse olur da yaza gelirse giyilmicekte yani en düşük 17 den başlıyodu ben de heralde öyle dedim inşallah ilerde mevsimine gelir de giyer ya ne diyim teşekkür ederim🌸
mucizeminnosum Denizzz88 bide öyle bakıp alayım bari dışarı çıkınca ayakları üşür diye aldım internete güvendim numarada ama büyük çıktı neyse artık🌸
Denizzz88 mucizeminnosum ben ella bonna marka patiklerden almıştım onları giydiriyordum ayağına polardı hem kumaşı sıcak tutuyordu trendyolda var
mucizeminnosum Esra_Deva oo teşekkür ederim aldığım olmucak belliki ama inşallah kışa denk gelir olduğu zamanda🌸