mysa2 Cerenmert kız ben 2. Gün eve geldim bandı çıkardım dus aldım . Çoktan alabilirsin aksi bir durum yoksa doktorun birşey demedimi
Zumrakarakiz Cerenmert alabilirsin duştan çıktıktan sonra fön makinesiyle çok yakın tutmadan kurula iyice birsey olmaz
lalbg Cerenmert hastaneden ertesi gün çıkmıştım o gün bantla duş aldım. 3 gün sonra da bantsız duş almaya başladım😊
Glsheker Cerenmert Ben bantla ikinci gün duş almisti.Bir hafta sonra doktor kontrolünde doktor bantı cikarmisti ve kontrol etmişti ondan sonra duş aldım zaten.Bence doktorunuza danışın
Cocolingo Cerenmert banada doktorum 3 gün sonra bantsız duş alabilirsin dedi ama ben cesaret edemedim duşa girerken su geçirmez bant takıp öyle girdim, girebilirsiniz bi sıkıntı olmaz çıkınca dikkatlice kurulayın
Zlm Cerenmert benim hastanede çıkarttılar doktor duştan sonra temiz bı havlu ile dokundurarak kurula sonra saç kurutmasi ile uzaktan tut biraz iyice kurusun demisti
yusuf11 ben hastaneden geldigim.gun almistim su gecilmeyen bantla hic bisey olmaz 1 hafta sonra banti cikarmisti bantsiz dus almaya baslamistim cok sukur bi sikintida yasamadim
graceshelby Cerenmert al canım zaten hastanede de söylüyorlar alabilirsiniz diye ben iki gün sonra hemen duşa girdim ama saç kurutmanin soğuk tarafıyla dikis yerini çok güzel kurut ıslaklık kalmasın herhangi bir şey olmuyor merak etme
Minikprenses38 Cerenmert benim bandımı taburcu olacağım gün çıkarmışlardı 2 gün sonrada duş almıştım 😊
Duygu93 Benim bantı taburcu oldugum gun cıkardılar evde ogun duşa girdim bantsız. Havluyla kurulayın ve fön makinesi tutun demişlerdi