busraaege25 Bebegim 5 aylık yataktan düştü. 1 dk ağladı sakinleşti 2 saat uyutmadim oyunlar oynadık keyfi yerindeydi. Birsey çıkarmı acaba???
Tugce busraaege25 Kimse bu soruya net bir cevap veremez, doktorlar bile. Allah korusun. Kusma yok ise beklemekten başka çaresi yok. Eğer sallayarak uyutuyorsanız sallamayın, önlem olarak. Allah’ın izniyle bir şeyi yoktur. Çok geçmiş olsun.
Mete23-6-2022 busraaege25 hemen hemen bütün bebekler düşer bebekken bende defalarca düşmüşüm bir şey olmaz merak etmeyin
Bellabells busraaege25 kıyafetlerini çıkarıp vücudunu kafasını kontrol etseydiniz kızarıklık vs varmı diye. Ellerini ayaklarını oynatın ağrı varsa ağlar.başını kontrol edin.kulak burun akması göz altı morarması kusma vs herhangi bir belirti varmı. Benim oğlumda düştü 7-8 aylıkken.sakinleşti kontrol ettim hastaneye götürmedim.korkutmak da istemem ama yine de paylaşayım benim 8. Sınıf öğrencim kafasını duvara çarpınca beyin kanaması geçirmiş. Hemen farketmemiş.bir ay sonra şiddetli baş ağrısı ile hastaneye gidince beyinde pıhtılaşmış kan görülmüş ameliyatla alınmış.çok iyi oldu sonradan.şiddetli bir çarpma değil arkasında yastık var diye yaslanmış kafası pencerenin mermerine gelmiş. Böyle şeyler de olabiliyor dikkat etmek de fayda var.
busraaege25 Bellabells düştükten 1 dk ağladı sonra yatirdim kontrol ettim sakinleşti yine dönmeye başladı keyfi yerindeydi. İnşallah sonradan birsey cikmaz
Bellabells busraaege25 bizim de öyle oldu.bir dk sonra sakinleşti sonra oynamaya başladı. Biz de röntgene tomografiye maruz kalmasın diye götürmedik.inşallah bir zararı olmamıştır