Ronya1303 Asla uyumadik 8. Aya girdi gireli sifir uyku. Surekli agliyor aglayarak uyaniyor neye agladigi belli degil kafayi yemek uzereyim☹️ Ne zaman gecick bu ?
Hbora Ronya1303 8 buçuk aylıyız dünden beri 2 saat uykuyla yazıyorum uyumuyo mızmız ağlıyo oturarak uyumak istiyo kucağımda sürekli canı sağolsında en zorlandığım dönemdeyim ne zaman geçicek bende merak içindeyim
Atatemel Ronya1303 selam benim oğlum da 8 aylık oldu aynı sekilde uyumuyor zor uyuyor ağlayarak uyanıyor acaba kendi içlerinde ne yaşıyor kuzular bilmiyoruz sabırlı olalım geçer bu günler
Glsheker Ronya1303 Aynı durum bizde de var.Uyku düzenimiz vardı özellikle gece hepsi alt üst oldu.Diste yok daha ben anlamadım bu ayı 😓 Geçecek elbet sabredelim🙏
220322 Kplnnn Hbora Buseozdemir Glsheker Atatemel Şuan tek olmadığım için içim rahatladı bizde mi bir sıkıntı var diye düşünüp duruyordum. Umarım en kısa zamanda hepimiz atlatırız 🙏
Buseozdemir 8 ay 7 günlüğüz 10 gündür zor uyuyor ağlayarak uyaniyor gece kackere uyaniyor ssyamiyorum bile katila katıla agliyor