catcatze Ben manuel pompayla asla anlaşamadım wee baby marka aldım öyle duruyor. Bebedor un süt toplayıcı var 50-60 liralık ondan aldım çok mutluyum. Şimdi arkadaşımın önerisiyle kivi markasının elektriklisini sipariş ettim bakalım onla anlaşabilecekmiyim
Elisa_dmr catcatze canım kiwi pompayı kullanırsan bana da yazar mısın bende dün sipariş verecektim ama çok kararsız kaldım ☺️
catcatze Manuel pompaya boşuna para verme,vakumlu süt toplayıcı al vakumlayıp memeye yapıştırıyosun düşene kadar damla damla sütü alıyo haznesine
Narinbiranne Elisa_dmr ben kullandım canım çok memnun kaldım ilk iki ay kullandım çoğu makineden daha etkili bence masaj yerinde var önce masaj yapıp sonra sağıma başlarsan çok etkili olur ben öyle yaptım çok faydasını gördüm o makineden iyiki almışım dediğim bir marka kiwinin doğumdan önce almıştım kullanmam diye ama çok lazım oldu manuel falan uğraştırıcı zaten doğumdan sonra herşey yorucu oluyor bide onla uğraşmak zahmetli
catcatze Elisa_dmr inşallah sende memnun kalırsın bende kullanıp memnun kalan arkadaşımın tavsiyesiyle aldım inşallah sende memnun kalırsın 🙏
Aliasafff Yarenmelisaa bebeğim 17 günlük oldu kullanıyorum hala iş görüyor ama elektrikliler kadar pratik değil tabi. Ben ucuz diye onu aldım
Elisa_dmr Narinbiranne yaa bu yorumu yaptığın çok iyi oldu canım bende hep tereddütdeydim diğer makinelere de o kadar para vermek gözüme geliyordu doğrusu bari ondan alıp kullanayım diyordum ama hep kararsızdım kesin alıyorum artık onu ❤️🥰
Kyselz Narinbiranne kiwi marka pompa bende de var ama masaj yeri neresi acaba görsel atabilirmisin hangi düğme masaj yapıyor bilmiyorum ben kaç dakika masaj yapıp başlıyorsunuz sağıma acaba
catcatze Elisa_dmr valla bende çok pahalı diye Philips avent lerin 2. Ellerine falan bakmaya başlamıştım ama hiç gerek yokmuş kivi 329 liraya aldım mis
Elisa_dmr Narinbiranne inşallah canım zaten son çocuğum başka pahalı alıp eve atacaktım doğrusu ondan pahalı bişey almak istemiyordum