lavanta35 Evin içinde bebeğinize şapka takıyo musunuz. Takmazsam üşüyecek gibi hissediyorum ama internetten baktım takmayı önermiyolar da. Bu arada evim gündüz 25 akşam 23 derece civarı
Kivicik lavanta35 bebekler için 24 derece üstü önerilmiyor, eğer daha sıcaksa şapka takmak yerine üstünü inceltmelisiniz
Azra41 lavanta35 bende takıyorum aynı dusunceye bende sahibim ama uyurken şapka kayıp gözlerine geliyor ağlamaya başlıyor ciyak ciyak 🥹 yatarken çıkarıyorum yada yarım takiyorum
[silindi] lavanta35 evin içinde sapka takarsaniz disari cikinca ne takacaksiniz? Hic gerek yok hasta etmeyin bide. Bebekler sevmez cok sıcağı 25 derecede birak sapka örtüye bile gerek yok. @Azra41
Mrvll lavanta35 banyo yaptırdıktan sonra kıza sure takiyorum. Şuan 8 aylık. Daha önceki aylarda da kepçe olmasın diye şapka takiyordum ara sıra 😅
Haffuse Yenidoganken hep takmistim, kel dogdu kizim, kafasi usuyor sandigimdan… Sanirim ilk ay, sonrasinda hic kullanmadim…
Betul-08 lavanta35 hiçççç takmadım ev 23 derece içinde askılı badi üstünde ince uzun kol tulum var o kadar yelek falanda yok
Irmakmelegim lavanta35 valla kızım digdugundna beri şapkadan ew diawrda nefret eder 2 aydan sonra hiç takmadım ewde o kdr takıntılı olmadım hiç bir zmaan disarda bile en soğuk kar yağmur kış yaz hiç demeden hep çıkartırım dışarı aksma çorapsız uyuturum uyku tulumuyla sadece şuan 15 ay 18 gunluk
Haffuse Mrvll yoook… Kel doğdu, kafasi usur diye ilk ay sapka taktim😅 Sonra zaten kendi huzursuzlandi cikardim, hic takamiyorum artik