Beyzaevren Kızlar kız kardeşim getirmişti ona bunu kendisi beş yaşında aşırı ilgisini çekiyor bu bide ayıcık yani ifadeli oyuncaklar dikkatini çekiyor gulumsuyo ne zaman gostersem ama başka oyuncaklarıyla ilgilenmiyo tepki vermiyor sebebi ne olabilir
Ecemilay Beyzaevren hemen kötüye yormayın belki sadece sevmemiştir ilgisini çeken oyuncakları vermeye çalışın her çocuk herşeyi sevmeyebiliyor
Bestemm Beyzaevren hoşuna gitmiştir bizde o aylarda hep aynı oyuncaklarla oynardık en çok sevdiği oyuncaklarla 9 aylık şimdi başka oyuncakları seviyor o zamanki oyuncaklar dikkatini çekmiyor. Kötüye yormayın hemen bence rengi şekli dokusu falan hoşuna gitmiştir. Muhtemelen bunu rahat ağzına sokuyordur damaklarına ters baskı yapıp sürünen dişleri rahatlatıyorlar falan. Yani ne seviyorsa onu verin eline.
okuyor Beyzaevren benim kızımın da peluş köpek çıngıragi vardı. İlk aylar sadece onunla susardi. Başka çıngıragin yüzüne bakmadı. Favori çıngıragi dedik biz de. Büyüdükçe hepsini sevdi
Beyzaevren Ecemilay rengi biraz canlı ondan mi diye düşünüyorum ayıcık var pempe onunda gözü ağzı var onada guluyo
Dondurmalikahve Beyzaevren Öyle zaten aklınıza hemen kötü şeyler getirmeyin.🙂 Artık canlı parlak renkler ilgisini çekiyor oğlum da öyleydi 5 6 aylık olunca diğer renklerde ilgisini çekmeye başlar
Ecemilay Beyzaevren ilgisini çekiyordur ben kızıma daha oyuncak almadım aldığım zaman onu da götürüp oyuncakları göstericem ilgisini ne çekerse onu alıcam en azından oynar 🙂🙂