EmelAlyadua Kızlar internette kaçtır denk geliyorum keratin sütü saç dökülmesine iyi geliyormuş saçları uzatıyormuş malum doğumdan sonra avuç avuç dökülüyor yanlarım açıldı resmen 😔 Keratin sütünü kullanıp memnun kalan var mı aramızda 😊
Offpuff EmelAlyadua o sanırım saçı yumuşatıp oarlaklık kazandırıyor ama dökülme zaten kendiliğinden geçiyor ilk doğumumdan sonra dökülüyordu avuç avuç sonra minik minik saçlar çıkmaya başladı vücüt kendini yeniliyor sanırım 🙈
EmelAlyadua Sumeyyee Bende kararsızım en azından aramızda kullanan varsa işe yarıyorsa alırız 😊 Yerden saç toplamaktan gına geldi artık 😒
EmelAlyadua Aysktr merhaba aldım kullanıyorum dökülmem durdu diyemem ama azalma var yeni çıkan saçlarımı gözle görülür bir şekilde uzattı tavsiye ederim 😊
EmelAlyadua Offpuff benim saçlarım yavaş uzadığı için kısalarımı daha çabuk uzattı. Dökülmeyi azaltıyor çünkü aşırı dökülmem vardı doğumdan dolayı oda dediğiniz gibi doğumdan dolayı 😊
mcansum Aysktr ben cilt toktoruna gittim bana ilac yazdı eczanede hazırlanıyor bıde biotin tea extract horse tail extract 200 ml bnu yazdı isterseniz gidin dktra yada bu sampuanı alın....
Aysktr mcansum dün gece iletişimden sormuştum biraz önce cevap verdiler emzirme döneminden sonra öneriyorlarmış zaten bende bi sorayım öyleyse dediğiniz şampuanı alıyım vitalizma aldım ben işe yaramadı yine bir arayış içerisindeyim sağolun
Oglumcanim_ 1balkizannesi kız 2019 da paylaşılmış post . :) Kadın nerden hatırlasın 4 sene önceki keratini sütü :) dur merak ettim hatırlayacakmı
EmelAlyadua 1balkizannesi fit alive diye hatırlıyorum canım siyah şişeydi hala üretiliyor mu bilmiyorum 🙈😁 Dilan Polatın ürününü kullanıyorum şimdi keratin sütünü gayet memnunum kokusu filan çok güzel ve işe yarıyor
Oglumcanim_ 1balkizannesi hahah gördüm valla helal olsun hatırlamış :) fit Alive demişken Eylül Öztürk’ün markası o . Bende fomdotenini aldım çok çok güzel valla ihtiyacın varsa onu da al :)