Momonlyn Sakarya ve çevresi şiddetli sallantı oldu Ahh direk yavruma koştum, eşim şoka girdi sakin kalmak bana düştü 😞 Rabbim korusun bidaha yaşatmasın
Mufettis_Gadget Momonlyn pendikteyim. kızımı pişpişliyordum hissetmedim o yüzden ama avize o kadar uzun sallandı ki. yarım saat ellerim zangır zangır titredi ancak kendime geldim. şimdi çıt sesinden korkuyorum yine olucak diye allah beterinden korusun
MiracAlpinveUmutunAnnesi Momonlyn Allah beterinden korusun bizde de eşim çocuğu aldı yataktan bahçeye indik hemen
Momonlyn masterana0 Çok korktum uyumuyordum salonda tv izliyordum yatak odasına koşana kadar ömrümden ömür gitti bebeğim korktu ağladı eşim şoka girdi. Allahım bidaha yaşatmasın
Momonlyn Mufettis_Gadget Asıl Düzce de olmuş bizde yakınız oraya uyumuyordum bende gardolabım avizem aynam hepsinden ses çıktı 🥲
Momonlyn MiracAlpinveUmutunAnnesi Ben salondaydım uyku tutmadı tv izliyordum konsol aynam ve avizem çok kötü ses çıkararak sallanmaya başladı direk bebeğime koştum oda seslerden korkup uyandı ağladı eşim şoka girdi bağırdı ne yapacağımı şaşırdım direk 2’sini alıp masa altına koştum biraz bekledikten sonra dışarı attık kendimizi. Annem 5. Katta oturuyor onların yanına gittim aldım evime getirdim 😞 Allahım bidaha göstermesin
esryrlii Bebeğim uyanıktı eşim ile mutfaktaydi bende dinlenmek için azıcık uzanayim dedim uzanmam ile sallanmam bir oldu koşarak eşim ile bebeğimin yanına gittim elim ayağım titriyordu eşimin dedigi şey tansiyonun düşmüştür 🤦🏻♀️
Momonlyn esryrlii Ben salondaydım uyku tutmadı tv izliyordum konsol aynam ve avizem çok kötü ses çıkararak sallanmaya başladı direk bebeğime koştum oda seslerden korkup uyandı ağladı eşim şoka girdi bağırdı ne yapacağımı şaşırdım direk 2’sini alıp masa altına koştum biraz bekledikten sonra dışarı attık kendimizi. Annem 5. Katta oturuyor onların yanına gittim aldım evime getirdim 😞 Allahım bidaha göstermesin
Hilal-95 Momonlyn hepinize çok geçmiş olsun allah beterinden korusun daha fazla hissediniz siz düzceye yakınsınz istanbuldayım yatak gitti geldi gardolabı felan fena çatırdadı bende oğlumu kucakladım hemen elektiriniz sizinde kesikmi
Momonlyn Hilal-95 Ben salondaydım uyku tutmadı tv izliyordum konsol aynam ve avizem çok kötü ses çıkararak sallanmaya başladı direk bebeğime koştum oda seslerden korkup uyandı ağladı eşim şoka girdi bağırdı ne yapacağımı şaşırdım direk 2’sini alıp masa altına koştum biraz bekledikten sonra dışarı attık kendimizi. Annem 5. Katta oturuyor onların yanına gittim aldım evime getirdim onların mahallesinde elektrik kesildi ama benim mahallede kesilmedi 😞 Allahım bidaha göstermesin
Zeyzeyno Momonlyn Kocaeli Derince’de oturuyorum acayip sallandık uykudan uyandık resmen Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Meltemingo Momonlyn istanbuldayim tam oglum uyandi emziriyodum sallanmya basladi esimi hemen uyandirdim cok korktuk hic bsy yapamadik dua etmekten baska
LadyDi Momonlyn Masa altı en tehlikeli yerlerden biridir. Binanız yıkılırsa üstteki beton blok masaya düşer ve siz altında ezilebilirsiniz. Masanın yanında durmanız ya da sağlam bir eşyanın kenarında durmanız daha güvenilir. Düşen blok kırılır ve yanına düşerek hayat üçgeni oluşturur. Orada saklanma şansınız çok daha yüksektir. Hepimize geçmiş olsun ❤️🩹
elizabeth Momonlyn ben de sakarya’da yaşıyorum biraz daha şiddetli olsaydı yıkar geçerdi. Çok uzun sürdü bitti bitecek derken bitmedi. Uyuyan çocuğu kaptığım gibi çıktım. Hepimize çok geçmiş olsun allah daha kötüsünsen saklasın inşallah.
elizabeth Momonlyn hissetmedim kızımı sallıyodum ama korkudan sürekli avizeye baktığım için avizenin sallandığını gördüm ordan anladım