Eslemdemr0308 Allah’ım birdaha yaşatmasın uykumda beşik gibi sallandım resmen fırladım bebeğimin yanına daha yer sallanıyordu ayaklarım nasıl titriyor korkudan çok kötüydü evde de yalnızım eşim nöbette 😞 Allah’ım birdaha gösterme yarabbim 🤲🏻🤲🏻
Prensannesiyimm Eslemdemr0308 Aminn inşallah canım çok sallandı elim ayağım hala titriyor benim inşallah bir daha yaşamayız rabbimm beterinden korusun yanına gelebilecek yada gidecek biri yokmu gelse yanına
Eslemdemr0308 KaptanMarvel ben İstanbul’dayım burada bukadar sallandıysa o tarafları düşünemiyorum allahım koru yarabbim
Eslemdemr0308 Prensannesiyimm kaynanam 3 sokak yukarıda oturtuyor hemen onu aradım yat uyu bisey olmaz dedi 🤷🏻♀️
tospikannesiiii Eslemdemr0308 İstanbul hissetti mi hangi semttesşniz? Bn birkaç dk önce bebeğimi emzirdim yatağa yatırdık uyutmaya çalışıyordum. Sallamıyor elini tutuyorum ve gardlap gerildi çatır çatır ses duydum ama uyku serseniyim ve hissetmedim sallandığınızı. Demek o zaman olmuş 😢
Eslemdemr0308 tospikannesiiii hepimize geçmiş olsun Allah’ım yaşatmaz inşallah daha yer sallanırken bebeğime koştum ayaklarım yerden kesildi çok kötüydü allahım sen koru yarabbim
Eslemdemr0308 Fusunf uykudan uyandırdı bi kac sn anlamaya çalıştım ne olduğunu dolap sallanınca bide kopegim havlayınca anladım hemen bebeğimin odasına koştum orda koltuğa oturdum yanına hala sallanıyordu baya sürdü
Fusunf Eslemdemr0308 aynen bende uyandım eşim yapıyor sandım uyandırdım oda fark etti avizeye bakınca anladık ay hala korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım Allahım korusun offf çok kötü birsey
Eslemdemr0308 Fusunf evet insan çaresiz kalıyor ne yapacağını şaşırıyor allahım şaşırtmasın birdaha da göstermesin inşallah 🤲🏻