defmommy Lina11 evet çok kötü korktum gardrop falan nasıl sallandı aklım çıktı Allah beterinden saklasın
Lina11 Sinemisssss bizimkinin de hafif ateşi vardı babasını uyandırmayım diye diğer odaya geçip şurup içirmeye çalışıyordum biraz bekleyim geçer dedim ama geçmeyince panik yapıp yatak odasına nasıl gittiğimi bilmiyorum
Lina11 Erva42 ben salondaydım bekledim geçer diye ama şiddetlenince eşimin yanına nasıl gittiğimi bilmiyorum
Lina11 masterana0 ben daha önce hiç böyle bir deprem yaşamamıştım başta sakindim geçer diye düşündüm geçmeyince kucağımda bebekle ne yapacağımı şaşırdım
Zeyzeyno 3subat aynen Kocaeli’deyim bende çok fena ve uzun sallandık uyuyorduk bende öyle sandım elim ayaklarını sallıyor zannettim yatak çok sallandı gardrop falan Allahım beterinden korusun inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Merve Lina11 İstanbulda fena sallandı. Uykudan uyandım resmen. Allahım çok kötü bir şey ya. Allah beterinden korusun
Efeveannesi Lina11 Kütahya dada hissetik çok fena elim ayağım titriyo çok uzun sürdü Rabbim beterinden korusun inşallah hepimizi çok geçmiş olsun 😭
Songul1996 Lina11 ohaaa yaaaaa ben televizyon odasindaydim esim yatak odaisndaydi kapıyı acip kapatti sandim meger depremmis
Sema065 @Lina11 Ömrümde böyle birşey görmedim elim ayağım titriyor aşırı sallandı bebeğimi beşikten almaya zor kalktım nasıl sallandı öyle hissetmiş gibi büyük kızıda yanıma almıştım hep beraber uyuruz diye bayılacaktım