Ceren55 Kızlar diş ağrısına ne iyi gelir emziriyorum ne yapabilirim paroladan başka birşey içemiyorum
Efeveannesi Ceren55 dut kurusu sıcak suya demleyip icebilirsin ayrıca mısır püskülü iğde ve papatyayla gargara yapabilirsin veya eczane den herhangi bi gargarayla bende yeni geçirdim çok geçmiş olsun karanfil yağı da iyi geliyo
Cinarimm46 Ceren55 buz kompleksi, tuzlu gargara, sarımsak ezip koymak, elma sirkesi. Dediğim şeyler saatlik rahatlatma diş ağrısı çok zor Allah yardımcınız olsun
Demetslt Ceren55 iltihaplanma varsa eğer sarımsagi bıçak değmeden parçalayın ağrıyan bölgeye koyun ben hamileyken yapmıştım kurtulmuştum
Merveoykualp Canim ben gecen gece agridan agladim resmen sabaha kadar uyuyamadim en son care tuzlu su yapip agriyan disimun oldugu yere gargara yaptim biraz oylelikle gecti ertesi gun hemn disciye kostum kanal tedavisi yaptirdim suan cok rahatim dis agrisi cok beter bisey
hilalavsr Ceren55 aynı durumdaydım dört gün öncesine kadar kekik yağı ya da karanfil yağı varsa pamuğa damlat dişine değir ben randevum gelene kadar öyle idare ettim dişimi uyuşturuyordu