Svm Slm kizlqr yurtdışında yaşayıpta ailesine gezmek amaclı yanına bi kac getirten varmi yada işlemler hakkında bilgisi olan
Caglaa Svm benm annem hem düğünüme hemde dogumuma gelmişti. Ülkelere göre değişiyor mu işlemler bilmiyorum ama çok bı zorluğu yok. Ben Fransa'da yaşıyorum. Senin belediyeden ailene istek atman gerekiyor. Aileninde oradan vize işlemlerine basvurmasi gerekiyor. Nerde oturuyosa ailen oraya bağlı konsolosluğa " İstanbul yada Ankara" gidip vize işlemlerine basvurmasi lazım. Onun öncesinde pasaport saglk sigortasi ve bankasnda bı miktar para olması gerekiyor. Bu bilgileri vize bölümünü arayp alabilirsnz onlar daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir. Ama internetten aldgnz numaralara çok dikkat edin . Dosya düzenlemesi için orda vize bölümünün yanında adamlar oluyo onlara para vermenz gerekiyo ztn internetten biz yaparız fln diyip dolandiranlar çok oluyo. Siz sadece bilgi almak için arayın tüm kagtlarnz hazır olduğunda vize bölümünün oraya gittgnzde dışarıda o binanın yanında adamlar bekliyo ztn tüm kagtrlari onlar duzenleyp ne eksik ne tamam diye bakıp sizi içeriye alıyorlar
Svm Caglaa tamam cok tesekkurler avusturyadayim bn asaqi yukari aynidir peki mAddi olarak misal ne kadar gidebilir
Caglaa Svm valla 500-600 TL bu adamlara veriyorsun . 90 yada 60 Euro tam hatırlamıyorum vize bölümüne veriyosun, içeri yani. Pasaport çıkartma, saglk sigortasi fln 1000-1500 TL arası tutuyor.
Caglaa Svm evet 3 aylk vize veriyolar 6 ayda süre veriyolar bu 6 ay içinde istedgn zaman yurtdışına gidebilirsin.