MinnakvLiva G4mze ben gece temizliyorum 1 gibi başlayıp 3 4 te bitiriyorum sonra hemen duşa giriyorum yatıyorum
G4mze MinnakvLiva bende genelde öyle yapıyorum şuan çok üşendim profil resmimdeki pozisyonda yatağımda uzanmış durumdayım jshss
G4mze Deletedmom_58 BuzluKahve ONAEA Banu43 Eminerd MinnakvLiva Bence ben şimdi uyuyim kocam yarın evi toplasın jsjsjs ne dersiniz kızlar sjjshs
DarkSwan G4mze 😀 Eğer eşinizle senelerce görüşmediyseniz sabaha kadar temizlik yapın, yarın eşinizle ilgilenin, ama eşinizin rutini böyleyse kasmaya gerek yok. Saat olmuş 1 komşularıda rahatsız etmenin bir anlamı yok. 😀
G4mze DarkSwan arada bi görüşüyoz 😂 şaka şaka ya şöyle gün aşırı nöbete gidiyor geldiğinde yorgun oluyor bebekti evdi yemekti derken çok fazla zaman ayıramıyoruz birbirmize sabah tekrar işe gidiyor. son 2 ay kaldı benimde iznimin bitmesine bari boşluklarda vakit geçirelim diye bukadar kastım aslımda yoksa ben çok rahat kadınım jsjsjsj tanısanız valla döversiniz beni
BuzluKahve G4mze ahahah sen aslında yatmak istiyor be destek bekliyorsun değil mi? Amaaan boşver yarın yapabileceğin iş için neden şimdiden yorulasın yat bacım😅