Umay_zeynep Kızım 11 ay 8 günlük emeklemiyor ve hala hiç dişi çıkmadı . Doktor 18 aya kadar normal dedi acaba normal mi yoksa başka bir doktora danışmalı mıyım yaşayan var mı bunu.
MyPrincessBaby_ Umay_zeynep telaş etme bence , benimki de 6-7 de süründü ,9. Ayda diş bi başladı bir ayda 6 dişi çıktı 10. Ayda da emekledi ayağa kalktı , çok kafaya takılacak bir durum değil bebek en doğru zamanı bilir
sarilokumumm Umay_zeynep benim arkadaşımın çocuğu hiç emeklemedi yaşından sonra direk yürüdü diş için bende endişeliydim yaşından bi kaç gün sonra oğlum çıkardı dişlerini 4 tane şimdi 22.5 aylık 12 dişi var ve ne kadar geç o kadar iyi diyorlardı hiç diş dönemi yaşamadım ateş ishal huysuzluk vs olmadı direk çıktı
1anne2cicek Umay_zeynep bebegin kendini ne zaman hazır hissederse o zaman başlayacaktır her bebek farkli oluyor :)
Kyaaa0908 Umay_zeynep çok yakın arkadaşımın bebeği 11aylıkken hiç dişi yoktu şuan 1yaş 10günlük falan alt iki dişi var sadece oda doktora gitti doktor 18.aya kadar normal demiş yürüme meselesine gelince benim kızımda 2hafta sonra 1yaşına girecek ama yürümüyor sağdan soldan tutunup yürüyor sadece
Umay_zeynep sarilokumumm inşallah bizim de öyle olur içimi rahatlattınız kızlar sağolun teşekkür ederim 🙏🏻
Ayseeem34 Benim bebisimde 11ay 12gunluk daha ne emekliyor nede yürüyor nede konuşuyor 4minik dişiden başka birşeyi yok onuda dişler yeni çıktı ve daha uzamadi bile minicik ben götürdüm dra 18aya kadar yurumezse sorun yok dedi oda dişleri içinde d vitamini az alıyordur dedi canım hiiiic sıkma canını eli kulağında çıkar dişleride
Ayseeem34 Ağzı salyalaniyorsa eli sürekli kulağında ağzında ve saçını cekistiriyorsa hazırlıklı ol bugün yarın patlar dişle hatta bak ben nasıl öğrendin çay bardagiyla su veriyordum alt dişleri tık tık dedi bardağa ordan anladım çıkacağını 😁😍