Melisacemre Kızım gündüzleri çok uyuyor uyandirinca uykuya ağlıyor sürekli olarak uyumak istiyor en fazla uyanıklık saati bir saat. Gecede uyuyor şuan uykuda ama uykusunda ağlıyor gözleri kapalı baya baya ağlıyor pispisliyorum geri uyuyor napacam ben böyle üç gündür bu şeilde gündüz uykuda ağlamıyor gece sürekli ağlıyor
Ayseey Melisacemre canım çok bı bilgim yok ama benim bebeğimde iki aylık bikac defa uykusunda ağladı annem korkmuş olabilir dedi hep başında dua okudum geçti sende dene istersen inşallah geçer 🌸
Melisacemre kahvesever93 okuyorum sürekli bas ucunda Kur’an’ı yatağın altında bıçağı vs var yani anlamıyorum uykusunda üç gündür geceleri hep ağlıyor 😭
Mine-07 İnretnetten dua açıp dinleyebilirsiniz ben hep öyle yapıyorum yada abdest alıp kendim okuyorum muhakkak faydası olur.
Melisacemre Arzuuk62 evet onu da okudum bütün huzursuzluk gün içinde ağlama meme reddi savaş veriyorum resmen okudum bende onu düşünüyorum
Arzuuk62 Melisacemre bizimde çok sıkıntılı geçti ama kesinlikle uyku saati düzenliyse bozma aynı saatlerde uyut meme redi olursa başka pozisyonda emzirmeye çalış geçici bi süreç kısa sürede atlatırsınız inş
Melisacemre Arzuuk62 bende meme reddi de var evet okudum büyük ihtimalle atağa girdik saatleri düzenli ama uyurken sıçrıyor birde bu ağlama eklendi
gigi6 Ayni donemdeyiz, duzenli uykusu olan cocugumda su an ayni sorunu yasiyoruz. 3 ay sonlarina dogru uyku gerilemesi baslar 6 haftaya kadar surermis. Biraz arastirin isterseniz, bizim belirtilerimiz birebir uyku gerilemesi 🥺
Melisacemre gigi6 Padfoot valla dogdundan beri kahvaltı bıçağı koydu kaynanamlar ulaşacağı yerde değil zaten çengelli igne de takmışlardi yastığına onu kaldırdım birde bas ucunda küçük kuranı var
Melisacemre gigi6 evet okudum 4. Ay atağına girmisiz benimde belirtilerin hepsi aynı Allah yardımcımız olsun