prensesannesiiiiiiiii Kızlar ne durumdasınız bebeğim gece sadece 2 kez mamaya uyanırdı şimdi sürekli oynanıyor önceden uyansana kendi kendine uyurdu şimdi sallanmak istiyor ağlıyor çok yoruldum ne yapabilirim sizde durumlar nedir
2603 prensesannesiiiiiiiii bizim de öyle bugün 10 aylık olduk üst dişler geliyor aşırı sinirlilik huysuzluk memnun olmama var korkuyorum ya hep böyle olur diye bir de hamile olduğumu öğrendim 🥹🥹
Anneyim24 prensesannesiiiiiiiii gece emerek uyumak istiyor. Öğlen uykusu bire düştü. Uyuyamadıkça hırçın oluyor. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Bu ayaklar hem bebeğimi hem beni çok yıpratıyor. Ama sonu güzel oluyor 😊
Seheyas prensesannesiiiiiiiii bizde aynı 10 ay 9 günlük 20 günden ber gece uykusu yol nerdeyse sürekli uyanıyor uykusuzluktan bayılıcam
Blessed prensesannesiiiiiiiii aynı aynı . Ne 4.ayda ne 8.ayda böylr olmamıştı. Bir yandan dişleri gelmeye çalışıyor kendi de mahvoluyor inanılmaz ağlam huysuz huzursuz uyumak istemiyor hiç
prensesannesiiiiiiiii nightmare diş mi geliyor atak mı yoksa ikiside mi melek gibi kızım gitti resmen 🥺
nightmare prensesannesiiiiiiiii benim ki de öyle ya hep gülerdi mutluydu bu ara çok huysuz daha dişte çıkmadı bizim geceleri uyandığında tekrar uykuya zor geçiyor ins geçecek bu günlerde
prensesannesiiiiiiiii Seheyas 10 ay 9 günlük benimkide aynı gün dogmuslar 🥰 açıkcası yanlız olmadığıma hem sevindim ama sizler içinde üzüldüm kendimede 🥲 boynum sırtım bacaklarım tutuldu yoruldum bunaldım eşim çok yardımcı sağolsun biran önce bu atak veya diş bitsin diye dua ediyoruz 🥹
Blessed prensesannesiiiiiiiii aynı aynı . Ne 4.ayda ne 8.ayda böylr olmamıştı. Bir yandan dişleri gelmeye çalışıyor kendi de mahvoluyor inanılmaz ağlam huysuz huzursuz uyumak istemiyor hiç
prensesannesiiiiiiiii Blessed aynen öyle bugüne dek hiç olmamıştı sebep ağlıyor ve uykuya direniyor iştahsızlıkta var🥺
prensesannesiiiiiiiii Seheyas 14 Ocak 2022🥰 neler yapıyor sizin bebiş benimki emekliyor tutunup kalkıyor sıralamalarda başladı yavaştan anne baba dede gel diyor ve sürekli konuluyor Korece 😂 sizinki nasıl 🎀
Annenazz prensesannesiiiiiiiii berbat haldeyim. Ne gündüz uykusu kaldı ne gece. Yatmak istemiyor. Dün on bir saat uyanık kaldı. Sürekli uykudan ağladı ama yatmadı. Bugün tek uyku yaptı. Yatıramıyorum. Yine aynı.
Seheyas prensesannesiiiiiiiii ememliyor koltukların kenarından tutunarak geziniyor elini baba dede anne gel diyor bu aralar bigün diyor bir gün demiyor😀en büyük hobisi benim peşinden saniye ayrılmıyor hep benle zaman geçiriyor atak haftasındayız 25 gündür gece uykusu sürekli bölümüyor sürekli uyanıyor şuan bitik durumdayım 😭😭
prensesannesiiiiiiiii Seheyas bizde ataktayız gece uykularını etkiledi çalışıyorum bide yoruldum çok 🥺