Bsraaalp Kızlar merhaba. 4 ay 16 günlük oğlum var son 1 haftadır gece gündüz fark etmeden 1 saat bile deliksiz uykusu yok sürekli uyanıyor geri uyuyor. Uykusu çok bölündüğü için zihin gelişimi de aksayacağından endişeleniyorum. Sebebi ne olabilir atakta olması bu kadar çok etkiler mi
sedaozdemir Bsraaalp Oğlum 4 ay 27 günlük.Yaklasık 1 haftadır aynı sorunu yasıyoruz.Sürekli uyanıyor,tam uyudu ohh dıyorum 1 saat gecmeden kalkıyor.Aç mı dıyorum gaz mı dıyorum,yok.Sonra gerı uyuyor derkeen sabahı ediyoruz.Insallah gecıcek bu atak dönemı🥺
Deniz06 Bsraaalp benim bebeğim 4 ay 28 günlük. Atak hesaplamadan bakınca atak biteli bir hafta mı ne oldu diyor. Allahım bizde de durumlar böyle. Uykusu var 15-30 dakikada bir uyanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Ne zaman bitecek bu ya
HusneB Bsraaalp atak geçiyor 4. Ay atağı biraz uzun sürüyor endişelenmeyin geçici bu durum zihin gelisimi de olumsuz etkilenmez öyle destek olup yanında olduğunuz sürece
Bsraaalp sedaozdemir ben de bütün ihtimalleri değerlendirdim işte sıcaktan mı uyuyamıyor soğuktan mı gazdan mı.. Ama yok hiçbir şey fayda etmiyor yarım saate bir uyanıyor
Bsraaalp Deniz06 durumlar aynı çok zor bir gece geçirdik yine yarım saatte bir uyanıp kucak istiyor 🤯
asdfgs Bsraaalp 4. Ay uyku gerilemesi kimisinde hiç geçmiyormuş bizim de neredeyse 6 aylık olacak 5.5 da geçti. Bir düzelme yok.
Deniz06 bilgekizinannesi eskiler biz hiç atak falan bilmezdik diyor. Anneme anlatıyorum kızım siz böyle değildiniz diyor. Kafayı yiycem
bilgekizinannesi Deniz06 evet ben de söylüyorum böyle değildiniz diyor benim annem de. Yediklerimizden içtiklerimizden midir nedir anlamadım gitti.