brsdfn Doktor rotavirüs aşısını önerdi fakat kafam karışık siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Vurulmalı mı sizcede?
Aysegul93 brsdfn ağızdan alınan bir aşı ve kesinlikle yaptırılmalı hemşireyim ve o rota virüsünün çocukları nasıl günlerce perişan ettiğini gördüm
Baharetto brsdfn biz yaptırdık. Kesinlikle yaptırılmalı diyor hangi doktora sorduysam. Yeğenim 5 yaşında hastalandı aşılı olduğu halde 3 gün hastanede yattı
oglumubeklerken brsdfn ben yaptırdım oğluma ve vurulması gerekli diye düşünüyorum. Sağlık konusunda herseye okeyim. Hastalığa yakalanıp sırf aşı olmadığı için ağır geçirirse vicdan azabı çekmektense tüm aşıları yaptiriyorum.
Deletedmom_33 brsdfn 2-4. Aylarda yaptırdım. Menenjit aşısı başladık 2 dozu olduk. Rota aşı olsa da yakalanabiliyor ama en azından hafif atlatır ağır geçiyor çoğunda
Yenianne26 Ben iki dozu da yaptırdım rota geçirdik ve evde atlattık aşı olmasaydı napardk bilmiyorum evde bile cok kötüydü ishal
Baharetto Ozge_5555 2 doz halinde yapiliyor. Ilk dozunun gec 3,5 aylikken olmasi gerekiyor demisti doktorumuz. 3. Ve 5. Aylarinda yaptirdik. Agizdan verilen bir asi zaten.
DenizSultan01 brsdfn rotarix daha iyi diyorlar eczacı bana rotateq muadil olan dedi bizede doktorumuz rotarix önerdi onu yaptırdık
Melike001 Bizde yaptırdık canım bencede yaptırılmalı rotarix yaptırdık çoğu onu öneriyor menenjitte yaptircaz 1 yaşını bekliyoruz
DenizSultan01 brsdfn kesinlikle asla atlatmayın bizde olduk 2. Dozumuzuda aldık çok şükür. Allah korusun kuzenimin oğlu olmamıştı 1 hafta hastanede yattılar o yüzden yani ben yaptırılmalı diyorum
Ozge_5555 @“Baharetto”#p23413639acilde mi yapiliyor yoksa cocuk doktoruna mi goturmek gerekiyor bir bilgim yok bu konuda etkileri nelerr rotavirusun
Baharetto Ozge_5555 bizim kendi doktorumuz yaptı özelde.Acilde yapılmaz sanmıyorum. Bizde çok etkisi olmadı açıkcası.llk gün ishal ve kusma yapabiliyormuş sadece.