momlifetime Kızlar pırlanta yüzük satışında kuyumcuda çok bir değer kaybeder mi yoksa aldığım fiyat kadar değer biçilir mi ?
momlifetime fanatikfenerli Yaa, sertifikası garantisi devam ediyor yalnız şehir değişikliğinden dolayı geldiğim yerdeki şubesine götürsem aynı şekilde işleme alınır mı pekii
mysa2 momlifetime ya o kadarını bilmiyorum ama görumceme eşi almıştı kullanmadığı halde sertifikasıda vardı 1 hafta içersinde baya farketmişti fiyatı şimdi şu dersem yalan söylerim de üzülmüştü o da .
sagopakajmerap momlifetime evlenirken eşimden istemiştim tek isteğim oydu çok hoşuma gidiyordu beştaş. Pırlanta aldık ama şimdi hiç bi değeri yok keşke aldırmasaydım onun yerine altın alınabilirdi tek taşıda pırlanta almış üzgünüm
yaseminsahin14 momlifetime evet kaybediyor. Sırf o yüzden altın aldım ben istemediğim halde olur da bozulursa zarar etmeyelim diye
Denezmeh yaseminsahin14 pirlanta satmak icin alinmiyor ki zaten ama altin bir yatirim cesidi pirlanta ise evladiyelik kiziniza torununuza verirsiniz o da cocuguna verir bu sekilde sonsuza kadar yasar
Denizoglan momlifetime çok farkediyorsa canım zen pırlanta yüzüğüm vardı eşim almıştı 6 yıl önce aldığın fiyatla geri alıyorlar
momlifetime Denizoglan Ama yine değer kaybetmiş oluyor 6 yıl önceki ile şimdiki fiyatlar arasında fark çok