pinar_tonguc Selam kizlar 10 gun sonra dogum gunumuz var sizler neler hazirlayip kac gun onceden dondurucuya attiniz. Simdiden kurabiye hamuru yapip dondurucuya atsam 1 2 gun onceden cikarip sekil verip pisirsem nasil olur boyle yapan varmi acaba
3yasakadarsifirekran pinar_tonguc bizim 3 hafta sonra ben o hafta yapıcam kurabiyeleri böreği falan sarıp koyucam buzluğa
theanalikko pinar_tonguc starbucks kurabiyesi var. Hamuru yoğurup rulo yapıyorsun dondurucuya atıyorsun, sonra istediğin zaman istediğin kadar kesip pişiriyosun. Enfes oluyor ve hemen bayatlamıyor 😋 2 dk kesip tepsiye koyuyorsun. Tarifi rumeysamutfakta insta ve youtube kanalında var
neslicanben pinar_tonguc ben hep son dakikaya bırakıyorum 😂 yumurta ağıza gelince daha lezzetli yapıyorum dermişimm 😂 önceden yapacaksan hamuru atma pişir soğusun öyle at tadında hiç değişiklik olmuyor kurabiye,poğaçalarda
Duyulurum pinar_tonguc çıkar çıkmaz bile yeniyor. Soğuklugu da yarım saat içinde oda sıcaklığına dönüyor. Öyle poğaça gibi buz kesmiyir kurabiye
pinar_tonguc theanalikko biliyorum o kurabiyeyi guzel oluyor 5 6 cesit kurabiye olunca paylasimla sormak istedim.