Seyd1616 Bebeğim uyurken çok terliyor, terleyen bebeğe ne yapmalı, siz üzerini hemen değiştiriyor musunuz yoksa havlu bez tarzı şeyler mi koyuyorsunuz? Bu konuda herkes bişey söylüyor ben hangisini yapacağımı şaşırıyorum
Elika00 Seyd1616 ben doğduğundan beri terlediği zaman değiştirdim. Dışardaysanız terini alması için bişey koyabilirsiniz ama değiştirebildiğiniz her durumda değiştirin. Benim mantığım şöyle. Zaten terlemiş yani çok sıcak bir kat da havlu neden koyayım ? Onu zor durumdayken koyar uygun bi yer bulup hemen değiştiririm. Büyüyünce terlediğindw çok sıkıntı oluyor eltimin oğlunu öyle büyüttüler okulda koşup terliyor hemen hasta.
Betul-08 Seyd1616 acaba yatarken kalın mı giydirilirsiniz eviniz kaç derece ve bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz
hilalavsr Seyd1616 benim bebeğim de çok terliyor evimiz sobalı uyuduktan sonra ev soğuyor üşümesin diye bende kundak yapıyorum o da terliyor uyumadan önce başının altına havlu koyuyorum uyandığında da üzerini değiştiriyorum korkuyorum da bir yandan hasta olacak diye
Seyd1616 Bende aslında hemen değiştiyorum uykuda olsa bile ama bi kaç kişi soyundurunca üşür hasta olur üzerine hırka yelek giydir ya da havlu koy dedi emin olamadım açıkçası 😬
Seyd1616 Betul-08 askılı zıbın üzerine yine badi ve çoraplı pijama giydiriyorum evet evimde sıcak ama şuan yoğun öksürük ve balgamla savaşıyoruz hastalıktan da bu kadar terlediğini düşünüyorum
charlotte Seyd1616 askili zibini giydirmeyin. Direk kiyafet giydirin. Sicak bebeği daha cok hasta eder. Bebek soguk oda sicakliginda daha rahat yatar. Bizim salon 24.5 derece oluyo gun icinde gece oda 22.5-23.2 arasi olmasi icin uğraşıyorum. Bezin üstüne ince bi tulum giydiriyorum. Ustune de hastane cikisi battaniyesi. Uyku tulumu giydirmeyi denedim onda sicaklarlar diye bu sekilde yatiriyorum. İkizlerim var. Hastalik donemi de gecirdik. Yine bu sekilde giydirdim. Bebeğin terlemesi iyi bir sey degil. Sivi kaybetmemesi lazim. Bol bol emzirin ya da mama aliyosa takip edin. Vucudunda su kaybi olmasin. Gecmis olsun 🙏🏻