Cocolingo Eşimin işinden dolayı mersine taşınacağız, işyerine en yakın ilçe Yeşilovacık burası hakkında bilgi sahibi olan varmı, genel olarak insanları nasıldır? Çevresinde gezilecek mekanlar varmı ?
hayatbayatt Cocolingo bende Mersin’de yaşıyorum Orası Silifke’ye bağlı bi köy baya küçük merkeze Avm vs uzak merkeze 2 saat uzaklıkta aracınızla genel de sahil kısımları da kırsal kalıuor
Deniz2463 Cocolingo benim eşimde Akkuyu da çalışıyor ama Aydıncık da oturuyoruz neden o tarafı seçtiniz
Cocolingo Deniz2463 aydıncık 33, yeşilovacık 26 dakika, biz henüz gidip mersini görmedik haritalardan araştırdık sizin oturduğunuz yer nasıl, güvenilirliği, imkanları, sağlık ocağı falan varmı
Deniz2463 Cocolingo sağlık ocağı hastane var hemen yanyana bir şerit üzerine kurulmuş bir ilçe bim şok hepsi var yani her ihtiyacı karşılayacak dükkan var ama bir tane kasap bir manav bir tane gibi ama yesilovaciga göre daha gelişmiş diye biliyorum
Deniz2463 Cocolingo çok da güvenilir herkes kendi halinde tatlı sıcakkanlı insanlar ben üç aydır burdayım