Laracagla 40 günlük bebeğim gündüzleri uyumuyor 20 dakka uyuyor kalkıyor gece uykusunda bi problem yok ama gündüzleri huzursuz ağlıyor kucağa alınca susuyor kucakta uyuyor bazen bırakınca uyanıyor 2-3 saat anca uyumuştur gündüz aynı sorunu yaşayan var mı
FKHA Laracagla daha çok küçük canım bizim de öyleydi 3 aylık olduk hala bile düzelmiş değil ama bi nebze daha iyi normal yani böyleler dünyaya alışmaya çalışıyor 🥺
EvlaArel Laracagla Laracagla benim de 43 günlük bebeğim var aynı durumdayız gündüz uykusu asla yok 10 dk uyuyor koyunca uyanıyor beyaz gürültü dua dinletmek vs her şeyi denedim olmuyor uykusuz olunca ağlıyor ama inatla uyumuyo
Zyvz Laracagla canım Allah yardımcın olsun çok şükür biz o günleri atladık 3 aya girdik sakinleşti artık
Laracagla Muniii burnu biraz tıkalı sanırım açmayı başaramadım . Gaz problemi cok yok galiba cünkü omzumuza aldığımız anda ağlaması kesiliyor sürekli ağlayan bi bebek değil
Muniii Laracagla Serum fizyolojik damlatabilirsin burun deliklerine bir seferde iki bir deliğine iki bir deliğine damlatıp 30 saniye say baş aşağı çevir ve omzuna hafif hafif vur akacaktır burnu açılır rapat eder burun tıkanıklığı başa bela
Misraninannesi1 Benim bebeğim de öyleydi korkutmak istemem ama 3ayı geçti hala öyle hiç bir şey etki etmiyor 🤷🏻♀️
Ebruozkrnfl Laracagla valla 6 ay 11 günlüğüz hala durum aynı gece uykumuz 8 buçukta başlıyor o yüzden gündüzleri uyutmaya çok da zorlamıyorum 😀