Kahvegerek Hanımlar canbebe kullanıyoruz bi sorun yaşamadık şuana kadar fakat artık bez bağlamak işkence oluyor bağlatmak istemiyor 11 aylık sürekli kaçıyor. Kilot beze geçme zamanımız geldi ne önerirsiniz
Kahvegerek Deletedmom115 sleepynin normal olanı bize hiç iyi gelmedi taşırdı gündüz bile anlayamadım. Goonu deneyebilirim siz kullandınız mı
Eminaresad Dogdugundan bu yana sleepy kullaniyorum. Hep tasma yapti ama nedense vaz gecemiyorum ondan. Simdi de kilot bezini kullanmaya basladim ama o da tasirdi
Kahvegerek Eminaresad 🙄😁 vazgeçmelisiniz bence süreli kıyafet değiştirmek onu yıkamak hayat daha kolay olacak sizin için ben onu denediğimde sabah bi kalktım üstü sırılsıklam buz gibiydi beli göbeği falan çok üzüldüm
Doruk12 Kahvegerek rossmanda onur marketlerde civilde ara ara indirime giriyo canım 27lisi 17 falan tabi 3 numara için diğerleri kaç tane bilmiyorum 🙄
Kahvegerek Doruk12 bende primaya ucuz diyorum 26lısı 34₺ 🙄 ilçede yaşıyorum rossman falan yokta başka marketlere bakıcam şu paketi bitireyim goon aklımda
Doruk12 Kahvegerek İnternet üzerinden de bakabilirsiniz kredi kartınız varsa 🙏 prima bana hep pahalı geldi ama seveni çok 😊 goon temiz içerikli Bi marka Bi de.
aimra Sleepy natural kullanıyorum çok çok memnunum. Hepsiburada'da indirimde şu an 5 numara 4 paket külot bez (192 adet) 139 tl. Ben 1 ay önce aldım 150 liraya şu an daha da indirime girmiş. Bir deneyin bence numune isteme oluyorsa isteyebilirsiniz de küçük paketlerden de deneyebilirsiniz ya da ☺
Kahvegerek aimra sleppy kullandım mecburiyetten hiç hoşuma gitmedi sızdırdı hep teşekkürler şimdilik aklımda goon var
Kahvegerek Doruk12 hep karşıydım primaya beze de o kadar para vermem herhangi bir pişik durumu olmadı çünkü goonu mutlaka deneyeceğim teşekkürler 😊