Bediaa En iyi mama hangisi bilgilerinizi paylaşırmısınız. Bebeğim 25 günlük sadece mamayla besleniyor sma optıpro kullanıyorum ama kabızlık sorunu yaşıyor acaba mamadan dolayımı
birminikbebekannesi Bediaa bütün mamaları denedim sma optipro kullandım 5 ay çok iyi geldi ama kilo aldırmadı sonra doktor tavsiyesiyle evolvia nutripro plus başladım hala devam ediyorum çok memnunum kabızlık vs de yapmadı kilo almayan gazlı bebekler için özel bir formül mama tavsiye ederim
Meovvmeovv Bediaa hipp kullandım ben biberona da bi damla zeytinyağ döküyordum günde bi kaç kez kabızlığına vs iyi geliyodu bizim
Poyrazin_annesii Sma optıpro kullandk bıze ıyı geldı. Istersenız mama degıstırıp bakın her bebekte farklı oluyr
Alyehus Hipp kabız yapmıyor ama çok çabuk acıktırıyor bana göre. Evolvia ağır, sma da kustu benim kız bebelac gold nutricare de kaldık aylardır çok memnunuz. Doktorumuz da güzel mama demişti ☺️
Sedefe Bediaa her bebek farklıdır canım mesela benim arkadaşım Bebelac Gold kullanıyor kabızlık yapmıyor dedi bizde sma optipro kullanıyorduk malum çok zam gelince deneyelim dedik ama Bebelac Gold bizde kabızlık yaptı tekrardan sma optipro geçtik
Misraninannesi1 Sma comfort kesinlikle aptamil comformil denedim hipp denedim kilo alımı için de gaz kabızlık için de en iyisi sma comfort