gbaharkaralar Bebeğim 24 günlük bugün sünnetini yaptırdık. Acaba yenidoğanken sünnet yaptıran var mı? Kaç günde iyileşti? İyileşirken yaşadıklarını neler?
Birkucukeylulmeselesi gbaharkaralar yenidoğan değildi 2 aylıktı ama hiç anlamadık çok şükür kırkmayın bezin içinde kendi kendine iyileşiyor
EgeVeDemirinAnnesi gbaharkaralar 40 ı çıktı sünnet oldu ve 2 günde iyileşti hiç sorun yaşamadık büyük rahatlık gerçekten korkmayın kendi idararıyla çok daha kolay iyileşiyor sorunsuz atlatırsınız bence geçmiş olsun ☺️
Merov gbaharkaralar 1 haftalıkken yaptırdık hiç haberi bile olmadı krem surduk 2 gün sonra hemen iyileşti
mysa2 gbaharkaralar 2 haftalıkken yaptırdım 2 günde iyileşti hiçbirşey kullanmadım bardak vs her bezini açtığında antibiyotikli kremini sürdüm 1 hafta 4 günde duş aldırmadım o kadar .
aysungokalp 40 gunlukten yaptırmıstık, ıkı gun bıraz sancılı gectı ama oyle aman aman degıl. Klıps takılarak yapılan kesılme yontemıydı.Bardak konulmasıda ılla kı rahatsız edıyor ama dedıgım gıbı sadece bi ıkı gun.Sonrası buyuk rahatlık.
Poyrazin_annesii 40 gunlukken yaptırdık . Sadece 3 dikiş atıldı . İlk çişini yapınca cok hafıf agladı daha sonra gunluk yasantımıza devam ettk. Normal bezledım hatta gazını cıkarırken omzuma aldım pipisi flnda acımadı hc aglamadı
Poyrazin_annesii Merov bn klipsli yaptırmadım . Eski usul yakarak yaptırdık. Ünlü bi hocaya yaptırdık. Dr salih salman . 3 tane dikiş attı kendılıgınden eriyen iple. Cok rahat geçtı bızim sünnet