Sdytk diyabetli_anne diyabetli_anne rica etsem bana da bakar mısınız tahmini Doğum tarihi 25 Temmuz 2019 Gerçek Doğum tarihi:26 Temmuz 2019
YaseminZeynepYayla Mugemir34 bu sabah 6:00 dan beri kizimin keyfi uzerine kucaktaydik. Simdi actim sac kurutma sesini uyuyor 😊 deneyin mutlaka 😉 en azindan tuvalete gitmeye vakit kaliyor 😂😂😂
Gns2019 Mugemir34 benim bebegimde 2 bucuk aylık 1 aydan fazladır ya kucakta ya omuzda uyuyor 24 saat kucakta geciriyoruz. Bırakır bırakmaz uyanıyo aglıyo. Ben ne denediysem olmadı büyüdükce bırakır diye umuyorum artık 😢
Askmeyvesininannesi Mugemir34 3 ayım böyle geçti oturdum paso 😀 ha bu arada hamak, salıncak, anakucagı, beşiği, çarşaf , ayakta sallama vs de denedim bi uykusunu öyle uyudguda oldu
Deletedmom388 Mugemir34 3ay 21günlük gündüzleri genelde emiyor kucağımda uyuyakalınca yatırıyorum,yüz üstü yatmayı seviyor.Gözünü açınca hafifçe sırtını pıtpıtlıyorum pişşpişşleyerek,dalmasını bekleyip öyle odadan cıkıyorum.Bir de böyle deneyin🙏🏻 Daha huy değiştirecek ama 😊