Oylesine_biri AlyaDuru_ve_Annesi diode hiç almadım 8 seans girdim ama sanki hiç girmemişim hele bikini bölgesi dökğlmedi bile başka cihaza baksaydınız keşke ama fiyat iyi bence
mombunny AlyaDuru_ve_Annesi hangi ilçe acaba bende ilçesindeyim . Yerin adı nedir. Bende emzirmeyi bititirdikten sonra gitmek istiyorum çünkü
AlyaDuru_ve_Annesi Oylesine_biri yaaa başka yere sordum ama cihazı IPL sanırım bendede etki etmezse ☹️
Rika AlyaDuru_ve_Annesi diode buz lazere kez gittim ben asla bitmiyor. Bi lisedeyken gittim 7 seans bir de üniversiteden donra gittim 8 seans falandır. Ortaokulda aleksandrite yaptırdım. Ergen olmama ve hormonlarımarağmen yaptıklaeı bölgeler bitti
Poyrazin_annesii Bana pahalı geldı ama çok pahalıda degıl. Normalde bikini koltuk altı yarım kol yarım bacak 2000 istanbulda ama tabı pahalılarıda var
minikbabyy AlyaDuru_ve_Annesi ben philipsin lazer cihazını alıp kendim yaptım çok çok memnunum tabi %100 bitirmiyor ama bende en az %90 etki etti
shining_star AlyaDuru_ve_Annesi evet yılbaşından önce gitmek istiyorum çünkü artar biliyorum ama emzirince fayda etmez diyorlar kararsizim
Lavina AlyaDuru_ve_Annesi bana göre çok pahalı ben bikini tüm bacak kol koltuk altı göbek bunlara 2000 verdim ve hiç çıkmadı bende
shining_star AlyaDuru_ve_Annesi bnde kararsızım o yüzden ne kdr doğru bilmiyorum doktorunuza danışın isterseniz bn özele fLn gitmedigim için soarack doktorum yok malesef
sugacemds AlyaDuru_ve_Annesi tum bacak genital ve koltuk alti tek seans 750 lira dediler arkadasim icin sordugumuzda. Sizinki pahali degil