zkaradeniz0426 Kizlar bebeğinizi kaçta uyutuyorsun bizki 8 olmadan uyuyor sabah 6,7 gibi kalkıyor saat 10 gibi uyutup sabahta geç kalkmasini istiyorum kış geldi burda 7de hava aydınlık oluyor şuan için acaba uyku eğitimi erkenmi?
iremnr zkaradeniz0426 canım uyku eğitim tam zamanı ama uyku eğitiminde de 6-7 normal saat sayılıyor. 2 uykuya düşünce genel de 8 e kadar uyuyabiliyor oda en geç 8. 3 uykuya düşün akşam 8 gibi yatırın 8 gibi de yatar
Denizanasi92 zkaradeniz0426 saat 10 bebek için geç bir saat. En geç 9 da uyumalı. Sabah 6-7 normal. 8 de kalktığı çok nadir benim oğlumun 9 aylık. 9 ve gece 3 arası çocuklar için uykuda olmaları gereken saatler.
zkaradeniz0426 iremnr aslında çok güzel düzeni vardı 9.30 gibi yatardı sabahta 9 da kalkardı 4 ay atağı bizi perişan etti
happymome23 7 buçuğa kadar zor duruyoruz 5 6 gibi kalkıyor bazen emip uyuyor genelde uyumuyor bende biraz daha geç yatsın istiyorum ama ne mümkün bide çok sık uyanmaya başladık sadece anne sütü alıyor tadımlara başladık acaba diyorum kaşık Mama faln denesem mii acıktığı için olabişir mi diye düşünmeye başladım 😒
Htcel Benm bebeğin de 5 ay 10 günlük gündüz kısa kısa uykular oluyor 30-45 dk akşam 20.00-21.30 gibi uyuyor fakat yarım saat sonra tekrar kalkıo.. Gece uykusna 23.00dan aşağı yatmıo.. Şaşırdım kaldım çok geç yatıo