Kalimbanne sizce basit mi olmuş oğlumla beraber böyle küçük bir teraryum yaptık Toprak alana küçük renkli çakıl taşları alacağım bir kaç da biblo bulursam çok güzel olur. Sizce başka bir hediye daha eklesem mi oğlumun da emeği olsun diye böyle düşündüm
Deletedmom_109 Kalimbanne yaa çok güzel olmuş 🥹 ellerinize sağlık 💕kendimi aşırı derecede kolaya kaçmış ama gerçekten zamansızlıktan hep bunlar diyerek iç geçirirken buldum🥹🥹
Dolores Kalimbanne bir öğretmen olarak çok beğendim. Doğrusunu söylemek gerekirse çocuklar elinde minik bir taş getirdiğinde bile çok mutlu oluyoruz. Düşünmeniz emek vermeniz yeter 💖
Kalimbanne Deletedmom_109 yaaaa gerçekten mi 🥲 ben alsam böyle bir hediye çok mutlu olurum ama eşim basit olmuş teraryum fanusu alsaydık keşke dedi. Ben de özellikle böyle bir fanus hayal etmiştim.
Kalimbanne kubrakurtaksoy Deletedmom_875 sakinolpelincim Halimea Deletedmom_109 hemsireemom son hali bu 🥰🥰
Deletedmom_109 Kalimbanne ben alsam böyle bir hediye çok mutlu olurum Aynen böyle düşündüm ben de gayet güzel bir hediye olmuş 💕
sakinolpelincim Kalimbanne bende ilkokul öğretmenime öğretmenler günü için tel ve plastik çiçek malzemeleri ile bir demet çiçek yazmıştım annem o zamanlar yapar satardı baya ilgi görüyordu. Yapması da baya zordu teli kıvıra kıvıra ufacık bir papatya yaparsın günlerce uğraştım ellerim delindi. Ama o gün ona hediye almayı düşünmeyip biz hediye verince annesini arayan bir arkadaşın ailesi koşa koşa altın kolye getirdiler. Öğretmen onu görünce bütün hediyeleri bir kenara atmıştı. Okul çıkışı da başta o arkadaşımız olmak üzere herkese teşekkür etmişti çok üzülmüştüm. O geldi aklıma.
Kalimbanne sakinolpelincim öğretmenimiz neyse ki öyle biri değil. Ve benim de ilk okul öğretmenimle çok fazla travmam var. Hayatta o kadına hakkımı helal etmiyorum. Ben de öğretmenim onun tam tersi bir öğretmen oldum. Öğretmenin adına üzüldüm. Sen artık üzülme bence. Kalbi kötüymüş eski öğretmenlerin hepsi aynı bence. Ben keman kursu verirken küçük öğrencilerim vardı. Kedili müzik defteri almıştı biri kedi seviyorum ve müzik öğretmeniyim diye. Bir başkası evde duran buz dolabinda ki magneti getirmişti. Hepsini saklıyorum yaptıkları resimleri saymıyorum bile 🥰 aslında en değerli olanı senin yaptığınmış.
Deletedmom_875 Çok güzel olmuş bayıldım 😊 dediğiniz gibi birkaç ufak teraryum süsü ekleyince daha güzel olacaktır
kubrakurtaksoy Kalimbanne bir öğretmen olarak söylüyorum çok güzel elinize emeğinize sağlık 🌼 biz öğretmenler çocukların elinden olan şeyleri daha çok seviyoruz ❤️
MerizKen Kalimbanne Kalimbanne okul öncesi öğretmeni olarak bayıldım çok güzel emeğinize sağlık, bu yıl çalışmıyorum bebeğim var oğlum için hazır bişi almak zorunda kaldığım için çok üzülüyorum ama bebeğim hasta, bu sene böyle oldu..
Kalimbanne MerizKen çok sağolun bence düşünmek bile yeter öğretmenler gününüz kutlu olsun hocam. Gerçekten işiniz çok fazla özveri ve sabır istiyor. Bir lisede müzik öğretmeni olarak önünüzde saygıyla eğiliyorum 🥰😍
MerizKen Kalimbanne estağfurullah öğretmenim olur mu öyle emeğiniz büyük bize güzel günler görelim inşallah ♥️🌼 günümüz kutlu olsun 🥰