12MeversZ Merhaba anneler bebeğimin ense kısmında Beyaz Beyaz lekeler çıktı çocuk doktoru krem verdi geçmedi cildiye randevu aldım gün bekliyorum. daha önce çocuğunun başına gelmiş anne varmı nasıl atlattıniz yardımcı olursanız çok sevinirim.
goktug_oguz2022 12MeversZ m Merhabalar canım Doktora götürdünüz mü aynı sorun bizde de vardı ciddiye götürdük fakat herhangi bir hastalık olduğu söylemedi Hatta Vitiligo bir hastalık vardı o zannettim ama değilmiş
belinayyyyyy goktug_oguz2022 beyazmıydı lekeleriniz, yayılmışmıydı, kendiliğinden mi geçti çok teşekkür ederim cevabınız kusura bakmayın sizide sıktım
goktug_oguz2022 belinayyyyyy olur mu ne demek asla sıkmadiniz bende sizin gibiydim kafayi yemek uzereydim kac tane cildiye doktoruna goturdum inanin bilmiyorum hepsi gecici oldugunu soylmesine ragmen baska hastane baska doktor ne diyecek diye gittim sizi cok iyi anliyorum . Beyaz lekelerdi ve ense kismindan sirt kismina kadar beyaz lekelerdi hep baya yayilmisti yani ama sonradan gecti cok sukur inşallah sizinki de oyle olur
tucex goktug_oguz2022 merhaba lekelerin yüzeyi pürüzsüzmüydü ve direkt beyaz olarak mı başladı bizdede var da bu lekelerden :(
OzlemCann belinayyyyyy canim sizdede mi var bnm oglundada var ilk 2 taneydi yayiliyor sabkincok korkuOrum