EvrimPera Arkadaslar bebegim 42 günlük kakasında kan vardı, doktorumuz erken bir belirti olduğu için ağır bir alerji olabileceğini söyledi. Bu sekilde erken belirtisi olan var mı? Süreç hakkında bilgilendirseniz cok sevinirim. Cok endiseliyim.
yeniannee1 EvrimPera valla benimkide öyleydi suan 2 aylık ne yaptıysam sütüm yaramadı bütün belirtiler de var hala simdi sütü kestim mama veriyorum sadece bakalım ne olacak cok lanet bişey sinirlerim cok bozuk
Aliasaf44 EvrimPera bizim de küçükken başladı ama kaka da kan görmedim gürültülü mukuslu kokulu kaka oluyordu döküntü de çok oldu alerjiye bağlı egzama oluştu
yeniannee1 Aliasaf44 girdim diyete ne yediysem yaramadı.Laktoz intorAnsı cıktı emzirmeden önce damla verip öyle emzirdim yok hala düzelmedi..Şimdi kestim düzelmesini bekliyorum sütümü sagıyorum suanlık emzirmiyorum ama
Aliasaf44 yeniannee1 benim bebeğimde de alerji var anne sütü onlar için çok faydalı emzirmeyi bırakmayın biliyorum çok zor bi durum bizim içim sebze ile beslenmemiz lazım ama elbet geçecek
EvrimPera Aliasaf44 sizin alerji cıktığında bebeğiniz ne kadarlıktı acaba bir de sadece süt alerjiniz mi var
yeniannee1 Aliasaf44 ya bulgur yedim yaramadı sütü yumurtayı tavugu zaten kestim bilmiyorum ne yapacagımı ekmegede mi oluyor anlamadım coklu besin büyük ihtimak dedi doktor.. bende cok emzirmek istiyorum ama emzirdiğim an kötü oluyor bebek