Sisi Kizlar merhaba. 14 gun once normal dogumla kizimi kucagima aldim cok sukur. Kizim dogdugu gunden beri goz bebeklerinin etrafi halka seklinde kanli. Dr normal digumda zorlandigi icin olur zamanla gecer dedi. Ama icim rht etmiyor var mi boyle bir durum.yasayan?
Mucizemm Sisi bende normal doğum yaptım ve bebeğimin gözünde hem çapaklanma hemde kanlanma vardı ama 1 aya kalmadan geçti canım
Tugbazumraaa Sisi meraba canım Bende normal doğum yaptım ve kızımın 2 gozundede vardı bir aylık falan olunca geçti normal dogumlarda oluyomus yani
Betuss Sisi bizmkindede vardı canm cizik çeklinde kanlanma ama dogumdan dolayı 1 ayı dolmadan geçti gitti o kanlanma tek gözünde vardı
Akayinannesi Sisi ben yaşadım aynen bizde de kanlı bir leke vardı gözünün beyazında. Sonra geçiyor merak etme oluyormuş normal doğumlarda. 40indan sonra geçer
Asya4309 Bizim de normal doğum zorlu geçti o yüzden bebeğimde aynen gözünde kırmızı nokta vardı on beş güne geçti şükür 🙏 ben de çok endişelenmiştim
Sebiyelda Sisi bizde 11 günlük olduk benim oğlumunda iki gözünde birden var yüz üstü geldi doğumda ondan olabileceğini söylediler göz doktoruna gittim tecrübesiz bir doktora benziyordu alakasız bir damla verdi bakalım inşallah şifa olur
meowduman Sisi benim bebeğimde de doğumdan sonra göz beyazinda kan vardı zamanla geçiyor canım şuan hiçbir şey kalmadı korkma 💁
Bengisu_dunya Benimde olmuştıu gözümde cildimde noktalar halinde kırmızılıklar. Geçiyor korkmayın geçmiş olsun