AlyaDuru_ve_Annesi Cihaz bu sanırım Instagram adreslerinde bu var bana buz lazer buz başlıklı dediler anlayan var mı
Yusaydef AlyaDuru_ve_Annesi buz lazer çok faydası olmuyor diye duydum araştırmam da. Benim anlaştığım güzellik merkezi 4 seans Alex 2 seans buz ve son 2 seans da diod anlaştık toplamda 3 cihazla çalışıyorlar tütün durumuna göre yapıyorlar alexle 3 senas yaptırdım şuan yok gibi
Khaleesiii AlyaDuru_ve_Annesi bende gidiyorum yeni ilk defa gittim buz lazer dediler ama hiç hel falan sıkmıyolar. Kafamda deli sorular oluyor hep. Gittiğim günden beri öff smooth tech buz lazer dediler banada iyi mi kötümü acaba ya kullanan varmı hiç.
AlyaDuru_ve_Annesi Yusaydef of napicam bilmiyorum kol altı bikini bölgesi bacak 300 TL dedi cihazıda bu IPL olanlar kötü diye biliyorum pek bir bilgim yok
1Boncukanne Khaleesiii buz lazer jelsiz olmaz IPL cihazdır verim alamazsınız boşuna kendinizi yaktırmayın ortada çok fazla IPL cihazlar var
AlyaDuru_ve_Annesi 1Boncukanne evet canım videoda gördüm güzellik merkezinin baya ışık saçıyor telefonda bile gözümü aldı başka bı yere sordum jelli yapıyor cihazın ucundan mor ışık çıkıyor