seboss35 Kullanıp memnun kaldığınız bezler hangileri kızlar sleepy mi baby turco mu Molfix mi ? Hangisinden memnun kaldınız
Irmakmelegim seboss35 1 yaşına kadar prima kullandım şuan 15 ay 17 günlük gündüz sleepy natural gece prima devam hiç şaşmaz prima dam iyisi yok gibi bisey
Elly seboss35 Her gece sızdırmadan bıkmıştım. Sleepy, Baby Turco kullandım. En iyisi hakikaten Molfix. Pure soft aldık bu kez de. Asla değişim yapmıyorum gece.
Dolores seboss35 ben prima ve babyme kullanıyorum. Dışarı çıkarken gece uyuturken prima. Gün içinde kısa aralıklarla babyme takıyorum. İkisinden de çok memnunum.
Kplnnn Prima aktif bebek kullanıyordum. Ama bırada okuduğum tavsiyeler ve bir arkadaşın kullanıp memnun kalması üzerine goon sarı paket premium soft aldım. Böyle bir bez yok. Prima stoklarım bitsin hep ondan alıcam.
Kayraaa59 seboss35 ben 10 ay Prima aktif bebek kullandım. Bez değiştirmek hareketlerinden dolayı çok zor olmaya başlayınca kilot beze geçmeye karar verdim. Onu da e bebek baby me aldım ve beklediğimden daha çok memnun kaldım. Prima ve baby me dönüşümlü kullanıyorum