Kubralya1 Merhaba anneler bebeğim 1 uyku yapiyor dışarıda değilsek ve hasta felan değilse bir buçuk saat uyuyor iki saatte yakin kalkmazsa ben kendim uyandiriyorum gece uykusu için sizce uyandirmamaliyim ? Annem bu konuda bana kızıyor uyuyan cocuk kaldırılmaz diye ama bilemiyorum.
Meryemderin Kubralya1 Benim bebeğimde 18 aylık gündüz uykuları en az 1saattir 2saate yakın uyuduguda olur ben hiç uyandirmam canım kendisi uyanır
MatmazelDeniz Kubralya1 bazen benim bebegimde 2 saate yakin uyuyor ama ben uyandirmiyorum gece uykusunuda etkilemiyor cok guzel dinleniyor 18 aylik
Kubralya1 Meryemderin bende bir buçuk saat geçip 2 ye dönünce kaldırıyorum geceyi etkilenmesin diye qma iyi mi bilmiyorum
Melis84 Ben de uyandırmıyorum . Sabah 8 buçuk gibi uyanıyor 2 gibi uyur 4,5 gibi kalkıyor uzun uyuyor ama akşam da çok geç yatıyor bu ara düzeni bozuldu . Sizin kaçta gece uykunuz?
Kubralya1 Melis84 sabah 9 9.30 da kalkar 1 2 arası yatar bir buçuk saat uyuyor genelde üç buçuk 4 de kalkar gece uykusuna 10 da geçiyor. Dışarıdaysam farklılık oluyor ama nadir genelde hep 10
Kubralya1 Egehan123 sagol annemde öyle diyiyor ne bilim bende gece uykusu alsak diye öyle yapıyorum normalde 10 da yatıyor geç kalkarsa geç yatar kafasi
Melis84 Kubralya1 uyku vücudun kendi ritmine göre bir ihtiyaç bence çok uzamadıkça uyandırmamak en güzeli. Ben de gece uykusunun geçe kalmasından çok muzdaribim ama zaten sürekli uyku ritmimiz değişiyor bakalım birkaç aya ne olur 😂
Melis84 MatmazelDeniz evet annem hep uyku uykunun mayasıdır der😊 yorgun çocuk uykuya daha geç dalıyor gerçekten
Veyselaras Kubralya1 benim oglumda 19 aylık bu aralar düzeni bozuldu dis geliyor sanırım ama bıraksam gündüz 3/3.5 saat uyur çünkü bir iki defa bıraktım uyudu valla şimdi iki buçuk saat dedi mi uyandiriyorum uyandirdigim için kızıyor ama gece 10 da yatıyoruz normalde 8.30 9 gibi uyurdu şimdi geceleri ağlayarak kalkıyor sakinleştirmek çok zor sabah da 7.30 8 gibi kalkar