akidesekerii Merov Daha çok bilgisi olanlar da paylaşır tabi ama gerçekte varolan bir şirkete ortak oluyorsunuz hisselerini alıyorsunuz, eğer haram işler yapan bir şirket değilse misal alkol üretimi yapan vs bir şirket değilse haram değil diye biliyorum.
Benisahtesevme2 Merov hangı sırkete ortak olup hısse aldığına göre degısıyor durum oyle bılıyorum ben Domuz eti alkol satışı tarzı sırkete ortak olmak gıbı
Seymapala Merov harammı bilmiyorum ama öyle pislik birşey ki girmediyseniz kensinlikle girmeyin benim eşim bir kere yüklü bir miktarda yatırdı 1 günde kaybetti asla girmiycem dedi geçen tekrar yatırmış bir hastalık bütün aklı fikri orada bağımlı gibi sürekli tartışıyoruz para kaybettikce bana sarıyor evinize sokmayın kesinlikle oradan gelen paranın da hayrinin olacağını düşünmüyorum ben
Sogancik Merov canım dün haberde dinledim şu an borsa küçük yatırımcılar için çok riskliymis. Baya bı şey soylediler de akımda tutamadım
Levozge Merov Bence kumar gibi bir şey. Paranin yatiriyorsun, ya çalışmadan kâr edeceksin ya da şansa zarar edeceksin. Kesinlikle o paradan hayır gelmiyor, zaten adam 7-24 telefonda borsaya bakıyor ne eşle konuşuyor ne çocukla.
t_bulut Dinimizislam.com da borsa diye aratırsanız biçok soru ve cevapları var kendi sorunuza cevap bulamazsanız mail atın hemen dönüyorlar orda daha detaylı öğrenirsiniz inşaAllah
Dildarhatun Merov dini anlamda sorularınız varsa şu sitelerden bakabilirsiniz ; İsmailağa Fetva Hattı YouTube: İsmailağa Net