Eliftollu Kızım daha 23 günlük bir kaç gün önce yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar oluştu sütün iyi olduğu için falan dediler sonra iyice çoğaldı yüzünün her yerinde var kırmızı uçları beyaz beyaz sizce normal mi?
Murez Eliftollu Normal canım bazı bebeklerde oluyor. Bana da sütün yağlı olduğu için oluyor dediler de bilmiyorum doktor öyle bişey demedi 😁Benim oğlum 5 aylık oldu hala var ama ilk zamanlara göre azaldı tabi. Bebe yağıyla nemlendirmek lazım.
Kuzumveben Eliftollu bebeklerde ilk zamanlarda oluyor benim kizimdada vardi gecti sonra siz yine hergun yikayin cok sicak olacak sekilde giydirmeyin gecer yakinda ins
Ygz14 Eliftollu benimkide öyleydi ufakken aynı dediginiz gibi 2 aylıkken anca geçti💕yenidogan döküntüsü diyorlar
Merdumgiriz9 Benim kızımdada öyleydi ve bir aya yakın da öyle kaldı ve çoğaldı arada bile. Sonra kendiliğinden geçti. Doktor senin hormonların Doğum sonrası değiştiği için süte etki ediyor oda bebekte sivilcelenme yapıyor dedi🤗
4242g Eliftollu sıcaktan da olur derler canım çok sıkı giydirme benim kızımda da oluyor 29 günlüğüz biraz kalın giydirince hemen çoğalıyor
Bahar47 Eliftollu canım benim bebeğimin de öyle sütun yarıyor dediler isilik dediler en son o kadar rahatsız oldum ki hastaneye götürdüm egzama dedi doktor
Seymagirgin Eliftollu sütün yaglı oldugu ıcın yarıyodur buncok guzel bırsey benm bebegımde oyleydı 2 aylıkken hepsı gectı 🙏 zamanl süt ilk ay gibi yaglı olmuyor rengi bile değişiyor