umutlu_anne Kızlar pirinç unu hakkında ne düşünüyorsunuz siz verdinz mi bebeğim mamayla besleniyor beş aylık etrafımdakiler pirinç unu da ver arada bişey olmaz diyorlar ben pek sıcak bakmıyorum siz ne düşünüyorsunuz
Cocolingo umutlu_anne 7. aydan sonra meyve pürelerine kıvam arttırıcı olarak koyuyorum 5 ay pirinç unu için bana göre erken
KonudanBagimsiz umutlu_anne Evet verdim muhallebi tarzı yapıyorum içinde mutlaka meyveler oluyor ve yoğurt ekliyorum.Daha küçük bebeğiniz ilerde vitamin açısından tadımlardan sonra zenginleştirip verebilirsiniz.
LadyMarmelatte umutlu_anne 100 ml süt içine 1 tatlı kaşığı pirinç unuyla muhallebi yapıyorum dr. 1 küp şeker ya da 1 çay kaşığı şeker katabilirsin dedi ama ben 1 çay kaşığı pekmez katıyorum yiyor
umutlu_anne Cocolingo KonudanBagimsiz zaten yavaştan tadimlara başladım ek gıdaya hazırlık yapıyorm pirinç ununu da muhallebi değilde suyla cıvık bi şekilde yapıp pekmezle tatlandrsam nasıl olur acaba mama reddi yaşıyoruz çünkü belki farklı gelir de yer diye 🙄
Poyrazin_annesii Ben vermiştm arı mamanın prinç ununu gunde 1 kase verıyodum ama pişirmk sogutmak zor geldı bana oyuzden kaşık mama aldm
KonudanBagimsiz gulcegulkan Atak dönemlerinde oluyor genelde ne kadar içerse o kadar vermeye çalıştım net bir formülüm maalesef yok ama düzeliyor🌸
minikbabyy umutlu_anne bende genelde dışarı çıkacaksam minik kavanozlara yapıp mevsim meyveleriyle yada pekmezle tatlandırıp yanıma alıyorum 3 aydır. Yazın parkta bahçede çok kolaylık oluyor at çantaya çık
biryazmasali umutlu_anne öerhaba pirinç unundan kasıt bebeklere verilen organik pirinç unları verilebilir ha sıcak bakmadığınız markette pketşe satılan pirinç unşçları verilmez haklısnız ama diğerini verebilrsinz tabi
biryazmasali umutlu_anne arı mama içeriği temiz değil tavsiye edilmiyor ama size kalınş benm kötü bir ek gıda seruvenm oldu kızım bişey yemzdi ben aptailn kaşık mamalrında alrdım hep
biryazmasali umutlu_anne arı mama içeriği temiz değil tavsiye edilmiyor ama size kalınş benm kötü bir ek gıda seruvenm oldu kızım bişey yemzdi ben aptailn kaşık mamalrında alrdım hep