Bentuce25 bebekler cisimleri gözü ile ne zaman tamamiyle takip eder? Kafasıyla yada gözüyle takip etmesi ne zaman olur acaba
Eftelya_ser Bentuce25 bu da yine bebekten bebeğe değişir ama 40 tan sonra takip etmeye başlamıştı elimi şıklatırdım takip ederdi ama uzun süreli değil 2. Ayı beklemek lazım bence
minikoglummmmm Bentuce25 bizimki sadece bakıyor bize ama takip felan yok 44 günlüğüz bizde heycanla bekliyoruz konuşma sesi felan çıkarmasını o kadar çok merak ediyorum ki konusma ses tonu nasıl acaba nasıl konuşacak diye inşallah birgün gelir 😭🌹♥️🤲
Polannem Bentuce25 62 günlüğüz ses çıkaran oyuncak sallıyorum bakıyor sağa sola götürüyorum takip ediyor 🥰 2 aylık olmasını bekleyin 🥰
Bentuce25 Eftelya_ser yani şu an bazen takip ediyor bazen de hiç oralı olmuyor ben kesintisiz bekliyorum sanırım bebekleri tanımadığım için tecrübesizlikten bilmiyorum ne yapar ne yapamaz ama ben konuşunca yüzüme bakıp göz teması kuruyor
Eftelya_ser Bentuce25 tam olarak öyle oluyordu bazen takip edip bazen etmiyordu göz teması için de erken acele etmemek lazım
Cimcikbasan Bence acele etmeyin daha çok küçük annesi zamanı geldiğinde yapar 🥰 Oğlum 40 ı çıktığında kısa süreli bakardı. Zamala takip etmeye başladı. Şu an 4 aylık her şeyden haberi var hareketli her şeyi takip ediyor 🍀❣️
Bentuce25 Cimcikbasan ilk çocuk olunca heyecanlı oluyor insan sanırım istiyor ki hemen beni görsün konuşsun yürüsün birde sürekli evde çocukla olmakta insanın psikolojisini bozuyor sanırım
Bentuce25 minikoglummmmm inşallah o günlerini görmeyi nasip etsin Allahım ilk çocuk olunca fazlaca heyecanlı ve aceleci oluyor sanırım insan😅
Bentuce25 minikoglummmmm işte öyle olunca herşeyinde bişey buluyor insan illaki😅 doktorumu abuk sabuk sorularımla meşgul ediyorum bazen😅
minikoglummmmm Bentuce25 aynen aynen niye böyle nefes alıyor niye ağzını öyle haliyor öyle izleyince herşey buluyorum😅😅
Bentuce25 minikoglummmmm bunu bende yaptım nefes alışını çekip attım doktora adam normal dedi ama içinden bence bu kadın manyak demiştir😅